Cum a slăbit Carmen Brumă în adolescență. La ce metodă a recurs vedeta


Carmen Brumă are vârsta de 45 de ani și are o siluetă de-a dreptul spectaculoasă. Vedeta a trecut prin mai multe episoade în care a încercat din răsputeri să își schimbe stilul de viață pentru a reuși să arate senzațional.


In articol:

Carmen Bruma arată senzațional în momentul de față, dar pentru a arăta așa, vedeta a fost nevoită să treacă prin episoade foarte grele din viața ei, iar unul dintre ele a fost chiar lupta cu depresia.

Citeste si: Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, surprins alături de altă femeie

Cum a slăbit Carmen Brumă

Cum a slăbit Carmen Brumă

[Sursa foto: Instagram]

Cum a slăbit Carmen Brumă  în adolescență

Carmen Brumă are 45 de ani și o siluetă de invidiat, dar cu toate astea, vedeta a trecut prin multe chinuri pentru a ajunge să arate așa. Ea a luptatc u kilogramele în plus și s-a confruntat cu o depresie severă.


Pe vremea când avea doar 16 ani, Carmen Brumă era împreună cu familia ei la Moscova și a avut foarte multe probleme. Vedeta s-a confruntat cu depresia și se refugia în mâncare.

Ea a declarat că a intrat într-un soi de depresie și s-a refugiat în mâncare. Vedeta nu percepea că ia 1 kilogram sau 2 și s-a trezit peste noapte cu 40 de kilograme în plus.

,,Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3 – pur și simplu m-am trezit peste noapte că am luat 37 de kilograme spre 40. Am ținut nenumărate cure de slăbirie, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asat” a, a povestit Carmen Brumă.

Citeste si: Frigul o ocolește pe focoasa Carmen Brumă! Cum s-a pozat iubita lui Mircea Badea la temperaturi negative

 

Ce a mai declarat Carmen Brumă

Vedeta a mai spus că a încercat toate prostiile, a mâncate supă de varză până i-au crescut frunze, a băut până și oțet și ajunsese într-un stadiu de suferință și tensiune nervoasă foarte mare, încât atunci când se afla în fața unei cofetătii și vedea prăjituri îi țâșneau lacrimi din ochi automat.

,,Am încercat toate prostiile. Am mâncat supă de varză până mi-au crescut frunze. Am mâncat ce vrei tu. Am băut oțet. Spune tu orice, eu am încercat în perioada aia. Ajunsem într-un stadiu de suferință și de tensiune nervoasă încât atunci când ajungeam în fața unei cofetării și vedeam prăjituri îmi tâșneau automat lacrimi din ochi. După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. La un moment dat m-a găsit maică-mea la minus 35 de grade pe balcon ”, a mai declarat vedeta.

Cum a slăbit Carmen Brumă

Cum a slăbit Carmen Brumă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este CARMEN BRUMĂ. “Am avut o copilărie frumoasă, pe care am petrecut-o într-un sat de pescari de pe malul Dunării"


Abonează-te pe

Citește și:

Statul oferă 500 de lei pentru elevi. Aceștia își vor putea achiziționa rechizite și haine

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Se măresc pensiile de anul viitor. Ce a anunțat Ministrul Muncii

Calendar ortodox 5 septembrie 2022. Ce sărbătoare este luni?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate
Care sunt urmările excesului de portocale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri