Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? „Mă chinui...”


Gabriela Cristea a reușit să slăbească foarte mult, într-un timp relativ scurt, așa că foarte multe femei se întreabă oare cum a reușit să slăbească.


In articol:

Gabriela Cristea a reușit să slăbească un număr mare de kilograme, într-un timp foarte scurt. Cu toate că aceasta s-a chinuit foarte tare să obțină acest rezultat, gurile rele au tot comentat că, de fapt, este foarte simplu și rapid să slăbești, mai ales într-un timp scurt.

Ei bine, dacă vă întrebați cum un lcuru ca acesta este posibil, prezentatoarea TV dezvăluie cum a reușit să slăbească! Metodele de slăbire folosite de ea au fost destul de dure, însă rezultatul este pe măsură.

Citeste si: Gabriela Cristea a îmbrăcat o rochie extrem de mulată, să arate cât a slăbit! Cineva a umilit-o însă, fără să ezite!

Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? Simplu. Cu multă trudă!

După ce Gabriela Cristea s-a chinuit să rămână însărcinată, din cauza problemelor de sănătate, aceasta a dat viață a două fete superbe, născute la distanțe destul de scurte. Astfel, Gabriela Cristea le atacă pe femeile care spun că aceasta nu s-a refăcut mai repede, după sarcini, mai ales că, din păcate, a suferit pe urma acestor afecțiuni ale sănătății. Prezentatoarea TV a postat pe Instagram o fotografie cu fizicul său, înainte de cele două nașteri, iar multe cârcotașe au criticat-o pentru că s-a chinuit să slăbească foarte mult timp, fără rezultat. Răspunsul Gabrielei Cristea a fost unul tăios, și întrebată cum a reușit să slăbească, aceasta a explicat că se chinuie foarte tare. La polul opus, se află fanele prezentatoarei TV, care observă progresul său evident, ba chiar sunt interesate de cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească.

Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? „Mă chinui...”
Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? „Mă chinui...”

Citeste si: Tatăl Gabrielei Cristea a ajuns la azil, iar pe casa lui Eugeniu a apărut un anunț ciudat: ”Casă de vânzare” Cum comentează doamna Pușa, partenera bărbatului FOTO EXCLUSIV

„Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc. La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul.

Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc ușor și sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: „E foarte ușor, am slăbit foarte ușor, nu am făcut nimic să slăbesc,” a declarat Gabriela Cristea, prezentatoarea TV.

Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? „Mă chinui...”
Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? „Mă chinui...”

Mai mult decât atât, îndrăgita prezentatoare a explicat că de-a lungul timpului, a tot încercat să țină așa-zise „diete minune”, dar greutatea sa a oscilat și se îngrășa mai mult deât slăbea, în primă fază. De asemenea, aceasta a explicat că a reușit să slăbească treptat și că nu folosește cântarul.

Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? „Mă chinui...”
Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? „Mă chinui...”

 „Cântarul este cel mai mare dușman al vieții mele. Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc și în timp ce alăptam și încercam să mănânc așa, cu cap, să pot să am resurse și pentru Iris și, în același timp, să și slăbesc”, a explicat Gabriela Cristea.

Citeste si: Gabriela Cristea s-a pozat în pat, înainte de a dormi: „Ciufulită și somnoroasă...”


Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea s-a pozat în pat, înainte de a dormi: „Ciufulită și somnoroasă...”

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Gabriela Cristea a îmbrăcat o rochie extrem de mulată, să arate cât a slăbit! Cineva a umilit-o însă, fără să ezite!

Gabriela Cristea, la spital, cu fetiţele! "La pediatru"!

Gabriela Cristea, pozată de soţul ei în timp ce dormea! Imaginea a devenit virală!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

4 tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri