Cum a reacționat Zanni, după ce Elena Marin l-a felicitat: „Nu o judec”


Elena Marin l-a felicitat pe Zanni pentru că a câștigat marele trofeu al emisiunii. Cum a reacționat Faimosul.

După mai bine de șase luni de competiție, s-a aflat câștigatorul Survivor România. În urma voturilor publicului, Zannidache a plecat acasă cu marele premiu.

Extrem de emoționat, Faimoul a făcut primele declarații despre cât de grele au fost primele zile.

„Am vrut să îmi dau ultima suflare pe traseu. Am câștigat primul joc, am simțit că sunt greu de învins. După am intrat cu Andrei la al doilea joc, eram rupt, transpiram stând pe banca, acum că s-a terminat jocul pot să mă victimizez.

Am la dureri de mă sparge. Piciorul drept este intact, dar stângul mă doare de mă sparge. Niciodată nu am spus că sunt accidentat, doctorul mi-a spus că o să am dureri mai mari dacă nu îl ascult.

Citeste si: //CÂȘTIGĂTOR SURVIVOR- 10 iulie 2021// Cine a câştigat Survivor România 2021. Ce poţi vizita în Republica Dominicană

Medicul mi-a dat tratament, dar nu am luat absolut nimic din ce mi-a dat pentru că am avut încredere că mă vindec singur.

Mulți mi-au spus că am un corp dezordoat, dar corpul ăsta dezordonat a fost ordonat pe traseu. Mă bucur că l-am julit pe Marius, dar îl respect enorm. Sunt dezamăgit că nu am luat acel colan, dar amândoi sunt demni de ce s-a întâmplat pe traseu.

Mă bucur că au venit toți să ne susțină, mă astepam că mulți să nu vină, credeam că orgoliul este prea mare, unii se cred prea vedete și nu vor veni, dar uite că a venit și Irisha.

Citeste si: Ana Porgras, mesaj emoționant pentru Zanni înainte de Marea Finală Survivor România 2021: „Voi fi extrem de fericită...”

Elena Marin
Elena Marin i-a transmis un mesaj lui Zanni[Sursa foto: Captură KANAL D]

De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape.

Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie.

Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștințța. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine.”

După aflarea rezultatului, Elena Marin a avut o reacție pe care unii nu o așteptau. Faimoasa care a fost eliminată cu doar două zile înaintea finalei a ținut să îl felicite pe Zanni și să îl îmbrățișeze.

„Mi-am dorit ca cel mai bun să câștige. Zanni are nevoie de acest premiu și îl felicit cu această ocazie. Într-un final trofeul a ajuns la el."

Reactia lui Zanni nu a întârziat să apară:

„Ano, lasă-mă...Hai, Elena..., a glumit câstigătorul Survivor Romania 2021. Sunt convins că Elena este o fata matură, isteață. Eu chiar am susținut mereu că Elena în sinea ei mă apreciază și crede că merit. Nu poți să lași garda jos pentru că toți am fost pe cont propriu. Nu o judec pe Elena și cred că ea crede că eu meritam așa cum și eu cred că și alții meritau."


Abonează-te pe

Citește și:

Celia a dezvăluit numele fetiței ei! Când va naște artista pentru a doua oară

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CV: Cine este AMALIA BELLANTONI. Biografie: vârsta, căsătorie, soţ, copii, afacere

DESCOPERĂ: Cine este MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

Fostul soț al Elenei Băsescu a devenit tată! Sheila, soția lui, a adus pe lume o fetiță

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. O zodie are probleme mari cu banii.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri