Cum a fost la Gala Avanpremiere XVII


Andreea Marin, Ada Condeescu, Andrei Nourescu si peste alti 200 de invitati s-au bucurat de un show cu creatii senzationale ”made in Romania” in cadrul celei de-a XVII a editii a GALEI AVANPREMIERE, care a avut loc la Hanul Gabroveni, ARCUB, din Centrul Vechi al capitalei.

 

Gala Avanpremiere este cel mai mare eveniment de moda dedicat creatiilor tinerilor designeri romani, iar gazda acestuia a fost Alin Galatescu.
Loredana Novotni, Studio Cabal, cu accesorii Tria Alpha (Felicia Coteanu) si incaltaminte Mihaela Gheorghe, Lia Aram, cu pantofi Mihaela Glavan, Simona Semen, care si-a accesorizat tinutele cu bijuterii Cozette Boutique si pantofi Tezio by Other, Liliana Timis, Bogdana Firu, Laurentiu Barzoi, Ludminla Corlateanu si OMRA, cu accesorii Snob, dresuri Diamond Adesgo si pantofi Musette, sunt designerii romani care si-au prezentat cele mai noi tinute in cadrul acestui show de moda extraordinar.

Gala Avanpremiere este cel mai mare eveniment de moda dedicat creatiilor tinerilor designeri romani, iar gazda acestuia a fost Alin Galatescu.Loredana Novotni, Studio Cabal, cu accesorii Tria Alpha (Felicia Coteanu) si incaltaminte Mihaela Gheorghe, Lia Aram, cu pantofi Mihaela Glavan, Simona Semen, care si-a accesorizat tinutele cu bijuterii Cozette Boutique si pantofi Tezio by Other, Liliana Timis, Bogdana Firu, Laurentiu Barzoi, Ludminla Corlateanu si OMRA, cu accesorii Snob, dresuri Diamond Adesgo si pantofi Musette, sunt designerii romani care si-au prezentat cele mai noi tinute in cadrul acestui show de moda extraordinar.


Abonează-te pe

Citește și:

Cabral a lipsit de la botezul fiului Adelei Popescu. Prezentatoarea TV nu s-a așteptat la acest gest din partea lui: „Ce om! Chiar m-am supărat pe el”

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

În acest weekend are loc st.ART, cel mai mare festival de muzică și artă stradală din centrul Capitalei

De ce să înlocuiești cafeaua de dimineață cu acest fruct. Cercetătorul Dan Vodnar îl recomandă cu încredere: „E o adevărată sursă de energie”

A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață în 2015. David Beckham a împlinit 47 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bucurie mare în familia lui Dorian Popa: „Vine și al doilea copil”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri