Culiță Sterp s-a certat cu Zanni! „De la persoane cum ești tu, nu mă așteptam să mă vorbească pe la spate!”


"Frăția" de la Survivor România, dintre Culiță Sterp și Zanni s-a rupt! Reproșurile trădării au fost în topul discuției dintre cei doi concurenți!


In articol:

Una dintre ediţiile de la Survivor România 2021  a adus în prim-plan un scandal răsunător la care nimeni nu s-a aşteptat, mai ales că vorbim de o relație strânsă de prietenie. Lanțul “frăției” s-a rupt între Zanni și Culiță Sterp, după trei luni de când împart aceeași tabăra.

În echipa Faimoșilor reproșurile s-au ținut lanț după o eliminare suprinzătoare pentru mulți fani ai emisiunii Survivor România 2021. Culiță Sterp și Zanni au fost suprinși în junglă, unde artistul de muzică de petrecere l-a pus la “zid” pe Zanni, cu o artilerie plină de reproșuri. În urma problemelor de sănătate pe care le are cântărețul, Zanni l-a considerat o “veriga slabă” pe Culiță Sterp. 

La consiliului de eliminare, Culiță Sterp a aflat că a fost trădat de Zanni, la Survivor România 2021!

Citeste si: Maria Chițu este noua concurentă din show-ul Survivor România! Tot ce nu știați despre Războinică!

Citeste si: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor România 2021? Focoasa brunetă a fost vedetă de televiziune!

Culiță Sterp: În legătură cu ce s-a întâmplat la consiliu, tu mă cunoști... cred că știi că eu urăsc cel mai mult la oameni falsitatea și neasumarea. Tu ieri ai venit să-mi spui dacă ies favorit să-l votez pe Jador pentru ca el este cu piciorul...  și lui Jador îi spui să mă voteze pe mine dacă iese favorit. Astea sunt chestii care nu-mi plac deloc! Vreau să spun că nu mi-a plăcut… și de azi să fim doar colegi și atât.

Fiecare își vede interesul, mai puțin eu, pentru că am vrut să fiu prietenul tuturor. De la persoanele cum ești tu, nu mă așteptam să mă vorbească pe la spate!

Zanni: Eu am vorbit cu Jador că dacă era corect trebuia să-l votăm pe el, apoi pe Moroșanu. Jumătate din echipă aleargă pe traseu și jumătate sunt accidentați. Faptul că ai spus că te doare spatele... una este să calculăm corect pentru echipă...nu i-a spus nimeni să voteze Culiță!", a menționat Zanni.

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor România și-a schimbat strategia! „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta!"

Citeste si: Maria Hîngu, despre Albert de la Survivor România: "De ce să nu fii drept până la capăt?"

Culiță Sterp: Eu nu te acuz, dacă tu ai făcut chestia asta, este foarte trist pentru că nu mă așteptam! Dacă mai ai ceva să-mi spui, să vii în față să-mi spui. Mă deranjează că nu-mi spui în față, că tu ești ăla care le spune direct și mă uimește!

Părerile de rău l-au urmărit pe Culiță Sterp pentru faptul că el a rupt prietenia cu Jador din cauza că a crezut în Zanni.

„Eu am fost foarte direct! Pe fiecare pe care l-am votat i-am spus. Am fost surprins că a spus asta în consiliu. Eu nu știu care este adevărul, că Zanni spune că nu este cum spune Jador. Nu știu ce să cred.... Mă gândesc că Zanni și-a jucat cartea să mă facă să mă cert. Uneori m-am certat cu Jador din cauza lui, că am crezut ce mi-a spus el. Poate am fost prost să-l cred!”, a comentat Culiță Sterp mâhnit de atitudinea lui Zanni.

În ultima emisiune de la consiliu, Culiță Sterp a negat faptul ca el face parte dintr-un grup: „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta! Eu consider că mă înțeleg bine cu toată lumea...", a comentat artistul la Survivor România.


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Chițu este noua concurentă din show-ul Survivor România! Tot ce nu știați despre Războinică!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Bogdan Mocanu, declaraţii incendiare! „Îmi este teamă de Marius Crăciun, am concurat...!” EXCLUSIV

Sindy de la Survivor România a fost la un pas de moarte! Cu ce boală gravă a fost diagnosticată Războinica?

Ana Porgras s-a accidentat extrem de grav la Survivor România 2021: "Aceste imagini vă pot afecta"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este MARIUS PANCU. Biografie: carieră, viață personală, hobby-uri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri