Culiță Sterp a spus totul despre Iancu și Andrei la Survivor România! ”Nu trebuie subestimat fratele meu! Știe că un prieten de azi, mâine îți poate fi un dușman”


Culiță Sterp a încercat să explice motivul pentru care Iancu s-a aliat cu Andrei Ciobanu la Survivor România, în consiliul de nominalizare


In articol:

 

Scandal uriaș în Republica Dominicană! Andrei Ciobanu, nominalizat de echipă sâmbătă, după primul joc de imunitate pentru a pleca acasă, a reușit a doua zi să întoarcă situația în favoarea lui, după ce și-a atras alături de el pe Iancu și Alice,

noii veniți în competiție. Astfel, el a reușit să dejoace planurile războinicilor de a o nominaliza pe Karina, iubita lui, în cel de al doilea meci de imunitate.

Iancu, acuzat de Cristian pentru votul din Consiliu! ” Andrei ț i-a băgat tot felul de prostii în cap”

Votul lui Iancu avea să fie însă extrem de comentat de Cristian, cel vizat de altfel, care a și trecut la atac imediat după Consiliu! ”Andrei te-a făcut să te întorci împotriva mea.

Am văzut că te-a luat deoparte și ți-a băgat tot felul de prostii în cap. De ce nu ai rămas pe pozițiile de la prima nominalizare. Ți-a spălat și ție creierul! Ei bine, ai să vezi că totul o să se întoarcă la un moment dat împotriva ta”, a tunat Cristi, lăsând să se înțeleagă că Andrei îl va ”lucra” pe Sterp așa cum a făcut-o cu alți colegi pe care i-a eliminat.

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata Lolei! Iata cat de mult seamana Razboinica de la "Survivor Romania" cu mama sa, care o sustine din Republica Moldova, cu toata dragostea sa materna!

Citeste si: Accidentare grava la „Survivor Romania”. Ce Razboinica a fost pusa la pamant in lacrimi de durere

Citeste si: Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

Culiță Sterp a spus totul despre Iancu și Andrei la Survivor România! ”E ste un concurent excelent și are habar cum merg strategiile”  

Părerea lui Cristi nu este susținută însă și de Culiță Sterp, cel care avea să infirme faptul că Iancu ar fi un tip influențabil și, în pericol, de a fi eliminat vreodată prin jocuri de culise.

Culiță Sterp a spus totul despre Iancu și Andrei la Survivor România, în stilul lui. ”Eu îl cunosc foarte bine, sunt sigur că s-a gândit ce să facă, nu s-a dat de partea nimănui decât atunci când a trecut prin filtrul lui totul. Știe cum stau lucrurile în asfel de show-uri, cu eliminări, și știe că, un prieten de azi, mâine, îți poate fi un dușman. Așa că atunci, a făcut ce a crezut el că este corect. Le zic tuturor, nu trebuie subestimat fratele meu, este un concurent excelent și are habar cum merg strategiile. Este un supraviețuitor”, a comentat Culiță, în exclusivitate, la Ștafeta mixtă, emisiune difuzată pe WOWbiz.ro


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cât timp se fierb foile de LASAGNA

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cum să mergi corect pe tocuri înalte. Trucuri și sfaturi pentru a rezista ore în șir încălțată în pantofi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: De ce mor peștii în acvariu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri