Culiță Sterp a primit o veste incredibilă! A aflat sexul bebelușului său!


Survivor România 22 februarie - Echipa Faimosilor a câștigat jocul de comunicare, iar Culiță Sterp a primit cel mai frumos cadou!


In articol:

Ultima ediție a emisiunii Survivor România 2021 sezonul 2, urmărită de milioane de telespectatori, a avut o premieră senzaţonală. Echipa Războinicilor și echipa Faimosilor au luptat pentru un nou joc de comunicare și o cină copioasă tradiţională românească. Cum în ultima perioadă concurenții au cunoscut mai mult înfometarea decât mâncarea, aceştia au luptat până în pânzele albe pentru câștigă premiul dublu.

Echipa învingătoare pe acest traseu cu o dificultate mare a fost cea a Faimoşilor. Vizibil înfometați, membrii acestei echipe au ajuns pe o pajiște unde îi aștepta o masă frumos aranjată exact ca acasă. În timp ce își căutau locul la masă, concurenții au observat câte o surpriză pentru fiecare.

După ce au terminat de mâncat tocănița “ca la mama acasă”, concurenții, rând pe rând, au ales să deschidă surprizele.

Citeste si: Scandal în echipa Faimoșilor între Cătălin Moroșanu și Zanni! “Tu ești un nimeni! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!

Survivor România 22 februarie- Culiță Sterp o să aibă un băiețel!

Surpriza cea mai mare a fost pentru Culiță Sterp care a fost impresionat până la lacrimi. Aflat într-o relație de mai bine de un an, cu Daniela iubita lui ce o să îi devină soție și mama copilului lui, Culiță a aflat sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Când a deschis mesajul, a văzut o poză cu Daniela și mesajul “Este băiat!”. În acel moment Culiță a rămas mut de uimire și a dat cu pumnul în masă de bucurie!

Citeste si: Scandal imens între Jador și Culiță după ce au rupt lanțul prieteniei! "Culiță m-a trădat!"

Culiță: “Este băiat! Dar cum s-a schimbat?! Nu cred! Am vrut să plâng, dar acum nu mai pot de fericire! Mă gândeam dacă este o farsă?! Dar nu este 1 aprilie, pentru că mai este până atunci. Nu îmi vine să cred, când am văzut poză, eu prima dată m-am pregătit să mă emoționez... și apoi când am văzut că este băiat am dat-o din plâns direct în fericire! Am plâns de fericire! Este ceva ce nu pot să exprim în cuvinte acum. Eu știam că este fetiță. Dar uite că Dumnezeu mi-a întors faptele mele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou! Siiiii… o să am un BĂIAT!!!”, a comentat acesta plin de fericire.


Abonează-te pe

Citește și:

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Când se plantează lavanda

Cât timp se poate păstra carnea în congelator

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri