Culiță Sterp a încălcat regulamentul la Survivor România : "Nu e o perioadă bună"


Culiță Sterp s-a rătăcit în jungla Dominicană. Faimosul a încălcat regulamentul de la Survivor România și astfel riscă o penalizare.


In articol:

Culiță Sterp se află de patru luni la Survivor România în Republica Dominicană. Faimosul a aflat că va deveni tătic de băiețel și de atunci se simte vinovat că nu-i poate fi alături iubitei sale. Astfel, într-un moment de cugetare, Culiță s-a îndepărtat prea mult de tabără și a încălcat regulamentul. 

Culiță Sterp de la Survivor România a încălcat regulamentul pentru Daniela Iliescu

Culiță Sterp se simte mai vinovat ca oricând că nu-i poate fi alături iubitei sale pe parcursul celor nouă luni de sarcină. Pentru a-și pune ordine în gânduri, Faimosul a decis că trebuie să se îndepărteze mai mult de ceilalți și să se gândească la viitorul lui copil.

Din păcate, artistul a plecat prea departe de colegii lui, așa că a încălcat regulamentul și astfel riscă o penalizare din partea echipei Survivor România.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România au ajuns din prieteni, dușmani! "Nu trebuie să mă pui tu pe mine la punct!"

„Culiță, ai depășit perimetrul insulei, limitele locului pe care îl numiți casă. Ți-ai pus viața în pericol. Ai creat îngrijorare în rândul colegilor mei”, a declarat Daniel Pavel.

culita sterp daniela iliescu
Culiță Sterp s-a îndepărtat prea mult de tabăra unde stătea cu colegii lui din echipa Faimoșilor[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

Culiță Sterp a mărturisit că din cauza gândurilor care îl măcinau nu și-a dat seama cât de departe a plecat față de ceilalți Faimoși.

Citeste si: Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă monstruoasă la Survivor 2021: "Te uiți urât..."

„Am depășit limitele perimetrului, deși nu mi-am dat seama. Am vrut să stau singur. M-am îndepărtat mult, nu e o perioadă bună pentru mine. Nu sunt de patru luni cu viitoarea mea soție.

daniela iliescu gravida
Culiță Sterp este trist deoarece nu poate fi alături de mama viitorului său copil[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Mă gândesc la ea în fiecare zi. Mă simt vinovat, am zis să merg să stau singur și am mers prea departe. Nu mai știam drumul să vin înapoi. Am mers în junglă vreo cinci, șase ore. Nu a fost cu intenție. Îmi cer scuze de la dumneavoastră.  M-am urcat în copac pentru că nu auzeam marea și încercam să ascult valurile și nu auzeam nimic. Am auzit la un moment dat un motor și am ajuns la mare. A fost urât și ciudat”, a declarat Culiță Sterp.

Oare ce pedeapsă va primi Culiță Sterp de la Survivor România pentru faptul de a fi încălcat regulamentul concursului?


Abonează-te pe

Citește și:

Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Simona Hapciuc de la Survivor România, prima apariție cu fiul Dimitrie într-un platou de televiziune!

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri