Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”

Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”

Mama Geta are grijă de fiul său.

Culiță Sterp este extrem de apropiat de mama Geta, femeia care i-a dat viață și care l-a crescut cu multă dragoste atât pe el, cât și pe frații săi. La rândul său, mama Geta, de fiecare dată când are ocazia își ajută copiii și le face toate poftele, atât lor, cât și nepoților. Acest lucru l-a demonstrat încă odată, atunci când a fost surprinsă de Culiță și postată pe rețelele de socializare.

Acolo, artistul împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Cu toate acestea, ultimul filmuleț postat de Culiță Sterp în mediul online a topit inimile internauților.

Mama Geta s-a dus după băiatul său cu bucate alese

Citește și: Schimbarea de look care a costat-o scump pe Daniela Iliescu! Cum a ajuns logodnica lui Culiță să aibă părul deteriorat: „Eu nu am mai avut niciodată problemele astea.”

Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său
Culiță Sterp și mama Geta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

Mai exact, este vorba despre un videoclip în care mama Geta a venit cu mașina să îi aducă fiului său mâncare.

Aflat pe drum către un concert, Culiță a apelat la mama sa, care nu a stat pe gânduri și i-a pregătit imediat masa fiului său. Printre bucatele alese cu care mama Geta își aștepta fiul se află friptură de pui, roșii, brânză, ouă ochiuri și pâine. Văzând toate acele preparate gustoase, Culiță și-a exprimat aprecierea, mulțumirea și iubirea pentru mama sa.

Culiță Sterp: Uite-o pe mama Geta, cum vine ea să îmi aducă mâncare! Draga mea, ce faci? Fraților, am chemat-o că îmi era foame rău.

Mă duc la cântare spre Târgu Jiu și i-am spus: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.” Și uite a venit cu mâncare.

Mama Geta: Carne, ouă ochiuri, brânză.

Culiță Sterp: Mulțumesc! Vai, mulțumesc! Te iubesc !”, a fost dialogul dintre mama Geta și fiul său, pe care Culiță Sterp l-a postat în mediul online. Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Marius Manole, șofer începător la 45 de ani! Cum se descurcă actorul în trafic: „Aripa aia mai zboară din când în când, că am intrat în cineva pe calea ferată.”

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies