„Cu ce l-ați adus?” Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere

„Cu ce l-ați adus?” Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere
„Cu ce l-ați adus?” Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere

Culiță Sterp a împlinit vârsta de 30 de ani, iar întreaga familie a fost lângă el în aceste clipe importante. Artistul a fost sărbătorit și a susținut o petrecere la un local din Țara Hațegului, unde au fost prezenți mai mulți artiști.

Culiță Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere alături de persoanele dragi din viața lui și a organizat o petrecere de milioane, unde au fost prezenți oameni importanți pentru el, dar și artiști din lumea muzicii de petrecere.

Citeste si: ,,Nu am magazin.” Prețul pe care îl cere mama Geta pentru un kilogram de brânză de oaie

Ce surpriză a primit Culiță Sterp de ziua lui

Artistului îi place să fie înconjurat de oameni, iar atunci când organizează un eveniment în familie, nu ezită să își cheme toți cunoscuții. Cu o seară în urmă, de ziua lui de naștere, unde a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, Florin Cercel și Vlăduța Lupău au întreținut atmosfera la evenimentul lui Culiță Sterp.

Marilena Ciucurean și Andrei Ciobanu au fost printre persoanele care s-au gândit la un plan, după ce, în urmă cu câteva luni, artistul a fost jefuit și i-a fost furat seiful plin cu bani.

Ei s-au gândit să îi facă o farsă și să îi aducă un seif plin cu bani, dar la final, s-a dovedit a fi plin cu șervețele cu inscripțiile unor bancnote de euro.

Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere
Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Doi hipopotami!” Cum arată Mama Geta în costum de baie

Culiță Sterp a fost amuzat de farsa prietenilor săi

Culiță Sterp nu s-a așteptat ca prietenii săi să îi facă o astfel de glumă și s-a amuzant pe cinste. Artistul a spus că seiful săi era de 15 ori mai mare decât acesta și i-a întrebat pe amicii săi cu ce l-au adus.

„Seiful meu era de 15 ori mai mare decât ăsta.

Cu ce l-ați adus? Cu trabantul? Cu bicicleta. E bine. Știți voi, puțin cu puțin se face mult”,
a spus Culiță.

Vlăduța Lupău a întreținut atmosfera la petrecerea lui Culiță Sterp. Artistul nu s-a uitat deloc la bani și a împrăștiat teancuri de bancnote. Mama Geta i-a transmis un mesaj emoționant fiului său și i-a spus că are un suflet tare bun și este mândră că este fiul său.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Copilul meu frumos. Să ne ajute Dumnezeu să zâmbim așa toată viața că în aceasta poza.

Ai un suflet atât de bun și sunt mândră că ești copilul meu. Mă rog să-ți dea Dumnezeu sănătate și multă putere să faci în continuare oamenii fericiți prin muzica ta și caracterul tău deosebit. Mama te iubește mult, mult!", a spus mama Geta.

Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere
Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Lăsați câinii să latre.” Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de socializare pentru mama GetaCitește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„O iubesc rău de tot.” Denisa Coțolan, gestul uimitor care l-a cucerit definitiv pe Iancu Sterp

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

„Nu ți-am spus până acum, dar....”. Ce mesaj i-a transmis Daniela Iliescu lui Culiță Sterp cu ocazia aniversării lui de 30 de ani

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies