Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl ei i-a părăsit când a aflat de boala cruntă cu care femeia se confruntă. “Fiecare din noi avem o cruce de dus.”

Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl ei i-a părăsit când a aflat de boala cruntă cu care femeia se confruntă. “Fiecare din noi avem o cruce de dus.”
Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl ei i-a părăsit când a aflat de boala cruntă cu care femeia se confruntă. “Fiecare din noi avem o cruce de dus.”

Cristina Spătar a vorbit despre momentul în care tatăl ei i-a părăsit, după ce mama ei s-a îmbolnăvit.

Cristina Spătar, cunoscuta cântăreață română de muzică dance și pop, este în atenția publicului pentru cariera de succes pe care o are, fiind supranumită și Regina muzicii R&B. Chiar dacă are mereu apariții exuberante și pline de zâmbete, o parte din viața ei este marcată și de întâmplări nefericite, despre care alege să vorbească atunci când face o retrospectivă și își deschide sufletul sincer pentru publicul care o urmărește.

Cristina Spătar, despre momentul în care tatăl ei i-a părăsit când mama s-a îmbolnăvit de cancer

Citește și: Cristina Spătar, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl său! Vedeta a trecut prin momente grele „ Eu l-am înmormântat singură. Nu mai avea casă, nu mai avea niciun rost. M-am ocupat de el.”

Cristina Spătar
Cristina Spătar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre decesul mamei sale: „Avea niște dureri groaznice. Mi se rupea sufletul. Am scăpat-o din brațe și îmi aduc aminte că am suferit foarte mult.”

Invitată în cadrul unui interviu pentru un WOWnews, Cristina Spătar a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre moartea mamei sale și despre boala cruntă care i-a măcinat organismul și care le-a adus celor două multă suferință.

Artista a povestit că tatăl lor le-a părăsit, atât pe ea, cât și pe sora ei, în momentul în care mama ei s-a îmbolnăvit de cancer, astfel că a găsit o doamnă cu care își petrece adesea timpul, crezând că aceasta va putea să șteargă durerea prin care trecea la acea vreme. Mama ei s-a stins din viață, iar paradoxal, la câțiva ani distanță, artista și-a îngropat tatăl din cauza aceleași boli cu care s-a confruntat și fosta lui soție.
Din spusele vecinilor, femeia cu care își refăcuse viața după divorț a fost călcată de mașină. Cristina spune că și-a iertat părintele și că i-a fost aproape financiar de fiecare dată, însă familia ei nu a putut să treacă peste acest lucru. “Tata ne-a părăsit, din păcate, pentru o doamnă și așa a considerat la vremea aceea că e mai ușor de trecut peste toate. Și-a găsit o doamnă care la un an după moartea mamei mele, din ce mi-au spus vecinii, a călcat-o mașină.
Iar tatăl meu, acum doi ani, l-am înmormântat, tot de cancer a murit. Până la urmă, cred că fiecare din noi avem o cruce de dus și fiecare avem o soartă pe care nu noi o stabilim, ci Dumnezeu. Așa a fost să fie. L-am iertat, familia mea nu a putut să treacă peste.”,
a povestit Cristina Spătar.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Cristina Spătar
Cristina Spătar[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cristina Spătar a explicat cum a reușit să scape de 5 kilograme. Ce program are acum artista? „Doar voință să am.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

În această seară, de la ora 21:45, în serialul “Vinovați de iubire”, Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies