Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl ei i-a părăsit când a aflat de boala cruntă cu care femeia se confruntă. “Fiecare din noi avem o cruce de dus.”

Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl ei i-a părăsit când a aflat de boala cruntă cu care femeia se confruntă. “Fiecare din noi avem o cruce de dus.”
Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl ei i-a părăsit când a aflat de boala cruntă cu care femeia se confruntă. “Fiecare din noi avem o cruce de dus.”

Cristina Spătar a vorbit despre momentul în care tatăl ei i-a părăsit, după ce mama ei s-a îmbolnăvit.

Cristina Spătar, cunoscuta cântăreață română de muzică dance și pop, este în atenția publicului pentru cariera de succes pe care o are, fiind supranumită și Regina muzicii R&B. Chiar dacă are mereu apariții exuberante și pline de zâmbete, o parte din viața ei este marcată și de întâmplări nefericite, despre care alege să vorbească atunci când face o retrospectivă și își deschide sufletul sincer pentru publicul care o urmărește.

Cristina Spătar, despre momentul în care tatăl ei i-a părăsit când mama s-a îmbolnăvit de cancer

Citește și: Cristina Spătar, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl său! Vedeta a trecut prin momente grele „ Eu l-am înmormântat singură. Nu mai avea casă, nu mai avea niciun rost. M-am ocupat de el.”

Cristina Spătar
Cristina Spătar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre decesul mamei sale: „Avea niște dureri groaznice. Mi se rupea sufletul. Am scăpat-o din brațe și îmi aduc aminte că am suferit foarte mult.”

Invitată în cadrul unui interviu pentru un WOWnews, Cristina Spătar a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre moartea mamei sale și despre boala cruntă care i-a măcinat organismul și care le-a adus celor două multă suferință.

Artista a povestit că tatăl lor le-a părăsit, atât pe ea, cât și pe sora ei, în momentul în care mama ei s-a îmbolnăvit de cancer, astfel că a găsit o doamnă cu care își petrece adesea timpul, crezând că aceasta va putea să șteargă durerea prin care trecea la acea vreme. Mama ei s-a stins din viață, iar paradoxal, la câțiva ani distanță, artista și-a îngropat tatăl din cauza aceleași boli cu care s-a confruntat și fosta lui soție.
Din spusele vecinilor, femeia cu care își refăcuse viața după divorț a fost călcată de mașină. Cristina spune că și-a iertat părintele și că i-a fost aproape financiar de fiecare dată, însă familia ei nu a putut să treacă peste acest lucru. “Tata ne-a părăsit, din păcate, pentru o doamnă și așa a considerat la vremea aceea că e mai ușor de trecut peste toate. Și-a găsit o doamnă care la un an după moartea mamei mele, din ce mi-au spus vecinii, a călcat-o mașină.
Iar tatăl meu, acum doi ani, l-am înmormântat, tot de cancer a murit. Până la urmă, cred că fiecare din noi avem o cruce de dus și fiecare avem o soartă pe care nu noi o stabilim, ci Dumnezeu. Așa a fost să fie. L-am iertat, familia mea nu a putut să treacă peste.”,
a povestit Cristina Spătar.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cristina Spătar
Cristina Spătar[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristina Spătar a explicat cum a reușit să scape de 5 kilograme! Ce program are acum artista? „Doar voință să am.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies