Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu aniversează 13 ani de căsnicie! Cei doi soți au făcut o slujbă de mulțumire cu ocazia acestui eveniment: „A început slujba, dar Mădălin avea treabă.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu aniversează 13 ani de căsnicie! Cei doi soți au făcut o slujbă de mulțumire cu ocazia acestui eveniment: „A început slujba, dar Mădălin avea treabă.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu aniversează 13 ani de căsnicie! Cei doi soți au făcut o slujbă de mulțumire cu ocazia acestui eveniment: „A început slujba, dar Mădălin avea treabă.”

Cristina Șișcanu a povestit pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat în momentul în care a început slujba de mulțumire pentru căsnicia sa cu Mădălin Ionescu.

În urmă cu 13 ani, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își uneau destinele în fața lui Dumnezeu, devenind o familie. Cei doi au trecut de-a lungul timpului prin numeroase încercări, reușind cu toate acestea să rămână împreună, să se iubească și să se respecte.

Astfel, cu ocazia acestui eveniment important din viața lor, cei doi soți au decis să organizeze o slujbă de mulțumire la biserică, în cadrul căreia au fost prezenți copiii și nași.

Ulterior, au ieșit la un restaurant pentru a sărbători.

Cristina Șișcanu, emoționată înainte de slujba de mulțumire

Citește și: Cristina Șișcanu, despre influența banilor în viața unui om: „Pur și simplu apariția banilor în viața lor le accentuează o anumită latură.”

Citește și: Cristina Șișcanu a vorbit despre ce este mai important într-o relație dintre iubire sau bani: „La vremea respectivă, Mădălin nu avea nici casă, nici mașină. Bărbatul să nu fie un trântor.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Prezentatoarea TV și-a ținut urmăritorii la curent despre acest eveniment din viața lor, prezentându-și ținuta pe rețelele de socializare. Vedeta a dezvăluit că se simte emoționată și recunoscătoare pentru căsnicia sa.

Fetelor, aceasta este ținuta mea pentru evenimentul de astăzi. Slujba de mulțumire pentru căsnicia noastră. Facem 13 ani marți de când ne-am căsătorit și facem această slujbă de mulțumire alături de copii și de nași.

Sunt așa emoționată un pic și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a adus împreună pe mine și pe Mădălin și că trăim în armonie. Asta este foarte important și vreau să mă rog să ne ajute în continuare .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Ce a pățit Mădălin Ionescu în timpul slujbei de mulțumire?

Se pare că acest eveniment nu a fost lipsit de peripeții. Astfel, Cristina Șișcanu și-a dat de gol soțul pe rețelele de socializare și a povestit ce făcea el la începutul slujbei.

A început slujba, dar “mirele” Mădălin avea treabă (i se spărsese ecranul telefonului)… Am rămas singură în fața altarului … doar cu nașa. Suna alarma de acasă si l-a contactat firma de securitate, părintele începuse slujba! I s-a spart și ecranul telefonului, i-a căzut și o lentilă de la ochelari !”, a scris Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Ana Blandiana, despre miracolul prin care a supraviețuit soțul său sub dărâmăturile de la cutremurul din `77: „Soțul meu fusese acasă și a fost îngropat sub dărâmături, a scăpat.”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Horoscop 22 mai 2024. Află ce zodie alege să plece într-o scurtă escapadă

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies