Cristina Șișcanu, fără lenjerie intimă la „Bravo, ai stil! Celebrities”


Apariția Cristinei Șișcanu la Bravo, ai stil! Celebrities i-a uimit pe jurații emisiunii, dar și pe colegele sale de competiție. Ce a ales concurenta.


In articol:

Cristina Șișcanu a reușit în numai câteva zile să devină una dintre cele mai controversate concurente de la Bravo, ai stil! Celebrity. Așa cum s-a întâmplat și cu celelalte concurente, nici Cristina nu a scăpat de comentariile Andreei Tonciu.

Momentul Cristinei nu a scăpat de ironiile Andreei Tonciu, care și-a adus aminte de o perioadă din trecutul său.

Citeste si: Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

„Ce dans a făcut Cristina, că nu am văzut decât o defilare și o mișcare pe lângă dansatori. Știi de ce îmi amintesc? Eu când am fost asistentă TV și mai aveam invitați, ne puneau să ne ducem să dansăm pe lângă ei. Mi se pare mie, sau a avut un rol de asistentă TV în seara asta Cristina?”, a spus Andreea în testimonial.

„Îmi place partea de sus, cu chestiile alea curgătoare. Pantalonii nu știu dacă te avantajează foarte mult, sau poate lungimea nu este cea potrivită...Parcă erai mai îndrăzneață”, i-a transmis Bianca Rus, iar Andreea Tonciu a continuat:

„Sunt șefa tuturor, mai puțin a domnului Botezatu. Mai ales a ta, Maurice. Zi, Maurice, nu ți-ar plăcea ție o șefă ca mine?”, le-a răspuns Andreea colegelor sale, care îi cer mereu sfatul.

cristina siscanu

Ce părere au avut jurații de ținută

 

„Mă deranjează Deea că se supără, pune un bot, suntem la divertisment aici”, a continuat Andreea.

Pantalonii nu au fost pe placul juraților, iar Cătălin Botezatu i-a sugerat să poarte un body, iar soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că va lege o ținută mult mai îndrăzneață.

Citeste si: Andreea Tonciu, acuzată că vine cu ținute copiate la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Vezi cum arată originalele

„În următoarea ediție vin fără lenjerie intimă. Recurgem la toate armele pe care le avem din dotare. Pe bune, e real, nu e o ironie, chiar vin”, a dezvăluit Cristina Șișcanu în fața celor trei jurați.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri