Jurnalista a dezvăluit cum reușește să reducă aciditatea din sucul de roșii și de ce nu este zahărul potrivit pentru asta.
Cunoscuta prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare atunci când nu este pe micile ecrane, iar în mediul online dezvăluie o mulțime de lucruri ce țin de casă, bucătărie și articole vestimentare, împărțind de fiecare dată toate trucurile și secretele pe care ea le știe. Este mereu deschisă și vorbește despre o mulțime de lucruri, iar atunci când află ceva, nu stă prea mult pe gânduri și împarte în online.
Trucul pe care Cristina Șișcanu îl folosește pentru a reduce aciditatea sucului de roșii
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
De această dată, șatena a dezvăluit un secret pentru iubitorii gastronomiei, și anume cum reduce aciditatea din sucul de roșii, truc învățat de la un bucătar italian.
Chiar dacă până acum foarte multe persoane foloseau zahărul pentru a scăpa de acest lucru, se pare că el nu face altceva decât să păcălească gustul, însă aciditatea rămâne în continuare în roșii. Ceea ce folosește de fiecare dată Cristina Șișcanu este un morcov, pe care îl introduce odată cu sucul de roșii la fiert, iar în momentul în care acesta este gata, doar scoate morcovul și se bucură de gustul sosului. Vedeta TV a mai adăugat că morcovul ajută și în a da savoare sucului de roșii, fiind gata pentru orice combinație de preparate. “Am învățat asta de la un bucătar italian, că zahărul nu reglează aciditatea din sucul de roșii sub nicio formă, ci doar îndulcește. Și atunci cumva păcălește. Dar, când pui sosul de roșii, fie că e din roșii proaspete, fie că e din borcan, ca să scoți aciditatea este un truc pe care l-am învățat de la un bucătar italian.Citește și: Dragoș Cristescu a murit în Vinerea Mare! Celebru artist român s-a stins fulgerător- stirilekanald.ro