Cristina Mihaela renunta la shopping! Bruneta si-a descoperit o noua pasiune

Cristina Mihaela Dorobantu, realizatoarea si prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete” de la Teo Show nu mai simte o placere nebuna atunci cand merge la shopping.

Produsa de curand, transformarea a luat-o pana si pe ea prin surprindere. Pasionata de haine de cand se stie, Cristina Mihaela Dorobantu a descoperit de curand ca se simte mai fericita atunci cand reuseste sa-si alcatuiasca o tinuta reusita cu ajutorul hainelor pe care le are deja in dressing, in loc sa-si cumpere ceva nou.

“In fiecare seara merg in dressingul meu si incep sa-mi alcatuiesc tinuta pentru a doua zi. Imi aleg hainele, le asortez, vad ce accesorii imi sunt potrivite la acea tinuta si pregatesc parfumul pe care il voi purta.

Chestia asta imi ia cam o ora, o ora si jumatate, dar nu timpul ma intereseaza pe mine, ci starea pe care o am. Efectiv, am sesizat ca daca nu fac lucrul acesta si a doua zi imbrac la repezeala ceva, ce-mi vine la mana, nu ma simt bine in pielea mea.

In schimb, daca tinuta pe care o am e una studiata, am o stare buna si foarte multa incredere si siguranta in mine. Nu as fi crezut ca exista o legatura intre pregatirea si felul in care arati si ceea ce transmiti”, a declarat Cristina Mihaela pentru kfetele.ro.

 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri