Cristina Mihaela renunta la shopping! Bruneta si-a descoperit o noua pasiune

Cristina Mihaela renunta la shopping! Bruneta si-a descoperit o noua pasiune
Cristina Mihaela renunta la shopping! Bruneta si-a descoperit o noua pasiune

Cristina Mihaela Dorobantu, realizatoarea si prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete” de la Teo Show nu mai simte o placere nebuna atunci cand merge la shopping.

Produsa de curand, transformarea a luat-o pana si pe ea prin surprindere. Pasionata de haine de cand se stie, Cristina Mihaela Dorobantu a descoperit de curand ca se simte mai fericita atunci cand reuseste sa-si alcatuiasca o tinuta reusita cu ajutorul hainelor pe care le are deja in dressing, in loc sa-si cumpere ceva nou.

“In fiecare seara merg in dressingul meu si incep sa-mi alcatuiesc tinuta pentru a doua zi.

Imi aleg hainele, le asortez, vad ce accesorii imi sunt potrivite la acea tinuta si pregatesc parfumul pe care il voi purta.

Chestia asta imi ia cam o ora, o ora si jumatate, dar nu timpul ma intereseaza pe mine, ci starea pe care o am. Efectiv, am sesizat ca daca nu fac lucrul acesta si a doua zi imbrac la repezeala ceva, ce-mi vine la mana, nu ma simt bine in pielea mea.

In schimb, daca tinuta pe care o am e una studiata, am o stare buna si foarte multa incredere si siguranta in mine. Nu as fi crezut ca exista o legatura intre pregatirea si felul in care arati si ceea ce transmiti”, a declarat Cristina Mihaela pentru kfetele.ro.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Schimbare radicala de look pentru Razboinica Mariana! Cristina Mihaela a ajutat-o sa isi aleaga tinuta! Cum arata in rochie si pe tocuri

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cristina Siscanu a slabit vertiginos cu un regim de o luna! Acum, ea mananca dulciuri si continua sa piarda in greutate

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies