Cristina Mihaela poartă haine la mâna a doua! Iată cum poţi crea o ţinută de la second hand!


Cristina Mihaela, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, a vorbit, în această după amiază, despre cum poţi crea ţinute fabuloase de la second hand.

”Nici nu vă puteţi imaginea câte comori puteţi găsi pe rafurile unui magazin second hand. Astăzi vă voi arăta cum să creaţi trei ţinute folosind haine de la second hand.”, a spus Cristina Mihaela, conform WOWbiz.ro.

Fără să stea pe gânduri, ea a intrat într-un astfel de magazin şi a ales câteva piese vestimentare pe care le-a combinat, evident, cum a ştiut mai bine.

Dacă pentru outfitul elegant a ales să poarte o rochie, pe care a combinat-o cu un sacou şi trei curele, pentru cea casual a ales o pereche de jeansi, un hanorac, o cămaşă şi nişte tenişi.

În ceea ce priveşte ţinuta office, potrivită pentru birou, ea a ales o fustă cu o broderie deosebită, pe care a combinat-o cu o cămaşă şi o vestă.

”60 de lei costă un kilogram de haine. Lunea, apoi, pe măsură ce zilele trec, preţul scade. Vă încurajez să mergeţi la magazinele second-hand. Vă asigur că nu e ruşinos să vă cumpăraţi haine de la second hand. Le puteţi combina cu haine cumpărate din mall.”, a mai spus ea în direct, la TEO Show.

Despre cum trebuie să fie curăţate ”Merg la o curăţătorie, pentru că e mai bine aşa. Le puteţi curăţa şi acasă, dar eu prefer curăţătoria. Nu am avut niciodată probleme.”, a mai precizat ea.

Vedeţi ce a ieşit, în videoclipul de mai jos:


 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri