Cristina Mihaela, cerută în căsătorie lângă o...pubelă! Frumoasa vedetă a povestit tot!


Cristina Mihaela, cerută în căsătorie lângă o...pubelă! Frumoasa vedetă a povestit tot la emisiunea "Secrete de vedete"

Cristina Mihaela Dorobanţu, amfitrioana rubricii “Secrete între fete” de la Teo Show, Kanal D, a avut parte de cea mai inedită cerere în căsătorie.

Evenimentul a avut loc nu într-o vacanţă exotică sau la o cină romantică, aşa cum des se întâmplă, ci intr-unul dintre cele mai simple momente din viaţa de zi cu zi: lângă maşină, cu o zi înainte de a pleca într-o vacanţă la Paris.

Vedeta TV mărturiseşte că, în cei aproape cinci ani de relaţie, alături de partenerul său a încercat să trăiască dincolo de norme şi banalitate.

Cererea în căsătorie a avut loc în garaj. Un loc la care niciodată nu m-aş fi gândit. Am aflat ulterior că avea inelul pregătit de aproape două luni. Urma să plecăm în vacanţă la Paris, însă a decis să facă cererea cu o zi înainte, în România, să fie cu adevărat o surpriză. Ne pregăteam să intrăm în maşină când a scos din buzunarul sacoului un inel superb. Am zis, DA! Noi suntem ca şi căsătoriţi de aproape cinci ani, însă nu am făcut până acum acest pas oficial. A fost o cerere atipică, aşa cum îi place lui să procedeze. Nu vrea să fie ca ceilalţi, nu îi plac stereotipurile. Inelul este superb, este exact aşa cum visam. A doua zi am plecat la Paris, unde am petrecut câteva zile minunate. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viaţa mea”, declara vedeta acum ceva timp.

Citeste si: Si lor le place dansul! Victor Slav si Cristina Mihaela, o quebradita de toata frumusetea!

Cristina Mihaela, cerută în căsătorie lângă o...pubelă! "Cred că are mai multă încredere în mine decât are în el"

Ei bine, în emisiunea Claudiei Pavel, "Secrete de vedete", show difuzat în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 18, vedeta Kanal D a mai povestit câteva detalii absolut spumoase despre momentul când a fost cerută în căsătorie.

"M-a cerut de soţie lângă o pubelă de gunoi, iar apoi mi-a zis că şi-a dorit să facă asta într-un mod atipic. Dacă m-ar fi cerut la Paris, ar fi fost încă 100 de alte fete în aceeaşi situaţie, în acelaşi timp", a povestit Cristina Mihaela.

Citeste si: Propunerea ”indecentă”! Victor Slav vrea să îi danseze Cristinei Mihaela în particular…pe tocuri?!

Cristina Mihaela, cerută în căsătorie lângă o...pubelă!

Mai departe, protagonista noastră a spus că, în relaţia ei, gelozia lipseşte cu desăvârşire.

"Iubitul meu nu e gelos pentru că nu îi dau motive. Nu sunt genul de femeie care-şi doreşte să-şi facă iubitul gelos... Şi, prin absurd, dacă i-aş fi dat motive, tot nu ar fi fost. Cred că are mai multă încredere în mine decât are în el. Dacă stau bine să mă gândesc, nu ţin minte să-mi fi făcut observaţie vreodată", a conchis îndrăgita prezentatoare tv.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Prognoza meteo 4-5 aprilie 2020. Vremea in weekend. Temperaturile scad iar

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri