Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes

Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes
Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 12:00, și Raluca Bădulescu, jurata de la "Bravo, ai stil!", au fost premiate aseară la Gala Capital Femei de Succes. Evenimentul, devenit tradiție, celebrează femeile care fac performanță în domeniile lor de activitate, fie că este vorba de femei de afaceri, personalități ale vieții artistice, din lumea sportului sau societatea civilă.

Cristinei Dorobanțu i-a fost înmânat Premiul pentru informare corectă și relevantă a publicului, distincție pe care tânăra prezentatoare a știrilor Kanal D a dedicat-o, emoționată, echipei sale.

" Mulțumesc revistei Capital pentru această distincție, mă bucur că activitatea mea și faptul că am pus suflet pe tot parcursul evoluției mele v-au atras atenția astfel încât astăzi să mă aflu aici, alături de atâtea femei extraordinare.

Mulțumesc publicului care mă inspiră să fiu tot mai bună în profesia mea și le mulțumesc colegilor mei, în mijlocul cărora mă simt ca acasă și alături de care am această misiune frumoasă de a informa corect publicul, zi de zi", a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Raluca Bădulescu a urcat pe scenă în aplauzele celor prezenți pentru a ridica premiul pentru "Autenticitate și Stil". Prezenţă extravagantă, tonică și inspirațională, Raluca Bădulescu a cucerit publicul prin prestația sa în calitate de jurat al reality show-ului "Bravo, ai stil!" și a creat o comunitate de fani uriașă în mediul online.

" Mulțumesc revistei Capital pentru acest trofeu minunat! Am fost foarte emoționată pe scenă, aplaud femeile extraordinare care își fac profesia cu pasiune.

Mă înclin în fața publicului care a fost alături de mine mereu, și pe micul ecran și în mediul online. Sunt fericită că fac ceea ce-mi place și că pot să ofer din bucuria mea și celor care mă urmăresc", a spus Raluca Bădulescu.

Prestigioasa Gala, care a reunit nume sonore dintr-o paletă variată de domenii, a marcat și lansarea Topului Capital 100 Femei de succes. Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Charlotte Dujardin, primele declarații după ce a fost acuzată că abuzează caii: "Îmi cer scuze sincer pentru comportamentul meu"

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies