Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes

Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes
Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 12:00, și Raluca Bădulescu, jurata de la "Bravo, ai stil!", au fost premiate aseară la Gala Capital Femei de Succes. Evenimentul, devenit tradiție, celebrează femeile care fac performanță în domeniile lor de activitate, fie că este vorba de femei de afaceri, personalități ale vieții artistice, din lumea sportului sau societatea civilă.

Cristinei Dorobanțu i-a fost înmânat Premiul pentru informare corectă și relevantă a publicului, distincție pe care tânăra prezentatoare a știrilor Kanal D a dedicat-o, emoționată, echipei sale.

" Mulțumesc revistei Capital pentru această distincție, mă bucur că activitatea mea și faptul că am pus suflet pe tot parcursul evoluției mele v-au atras atenția astfel încât astăzi să mă aflu aici, alături de atâtea femei extraordinare.

Mulțumesc publicului care mă inspiră să fiu tot mai bună în profesia mea și le mulțumesc colegilor mei, în mijlocul cărora mă simt ca acasă și alături de care am această misiune frumoasă de a informa corect publicul, zi de zi", a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Raluca Bădulescu a urcat pe scenă în aplauzele celor prezenți pentru a ridica premiul pentru "Autenticitate și Stil". Prezenţă extravagantă, tonică și inspirațională, Raluca Bădulescu a cucerit publicul prin prestația sa în calitate de jurat al reality show-ului "Bravo, ai stil!" și a creat o comunitate de fani uriașă în mediul online.

" Mulțumesc revistei Capital pentru acest trofeu minunat! Am fost foarte emoționată pe scenă, aplaud femeile extraordinare care își fac profesia cu pasiune.

Mă înclin în fața publicului care a fost alături de mine mereu, și pe micul ecran și în mediul online. Sunt fericită că fac ceea ce-mi place și că pot să ofer din bucuria mea și celor care mă urmăresc", a spus Raluca Bădulescu.

Prestigioasa Gala, care a reunit nume sonore dintr-o paletă variată de domenii, a marcat și lansarea Topului Capital 100 Femei de succes. Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies