Cristina Ciobănașu, prima persoană care a aflat de relația lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu! Cum a reacționat: „M-a întrebat cum...”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu
Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Prima persoană care a aflat că Vlad Gherman este într-o relație cu Oana Moșneagu a fost Cristina Ciobănașu! Ce i-a spus fostului iubit?

După o bună perioadă de timp în care s-a speculat faptul că Vlad Gherman se iubește cu Oana Moșneagu, colega lui de platou, adevărul a ieșit în sfârșit la iveală! Deși foarte mulți fani au crezut până în ultimul moment că actorul și fosta lui parteneră de viață, Cristina Ciobănașu, vor ajunge să se împace, destinul a avut alte planuri pentru ei. În urmă cu doar câteva zile, Vlad Gherman recunoștea public faptul că formează un cuplu cu Oana Moșneagu, cea de care s-a îndrăgostit la prima vedere! Ei bine, se pare că prima persoană care a aflat de relația celor

doi a fost nimeni alta decât Cristina Ciobănașu! Care a fost reacția ei?

Citeste si: Reacția Cristinei Ciobănașu, după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au oficializat relația: „Mă cam fâstâcesc în ultima vreme...”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu!
Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu![Sursa foto: Instagram]

Ce i-a spus Cristina Ciobănașu fostului ei partener de viață?

După vestea care a uimit întreaga țară, fanii s-au așteptat și la o primă reacție din partea Cristinei Ciobănașu, cea care a fost alături de Vlad Gherman nu mai puțin de 10 ani de zile.

Înainte de a recunoaște în mod public relația cu Oana Moșneagu, actorul s-a dus prima oară la fosta parteneră, pentru a-i spune că iubește din nou.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cristina Ciobănașu este însărcinată? Ce detaliu au observat fanii actriței: „Așa rău se vede burtica?!”

După spusele lui Vlad Gherman, fosta lui iubită s-a bucurat enorm pentru el și chiar l-a luat în brațe, moment în care i-a mărturisit că este foarte fericită să îl vadă că este din nou îndrăgostit. Reamintim că la scurt timp după despărțirea celor doi, prima care și-a găsit sufletul pereche a fost Cristina Ciobănașu! Vedeta își trăiește viața din plin, nu se mai ascunde de nimeni și se afișează cu Alexadru Mureșan, noul ei iubit care o face să zâmbească în fiecare zi. 

Cristina Ciobănașu și noul ei iubit
Cristina Ciobănașu și noul ei iubit[Sursa foto: Instagram]

„Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok”, a spus Vlad Gherman.

 Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cristina Ciobănașu, din ce în ce mai îndrăgostită de noul ei iubit! Cum s-au afișat cei doi tineri

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies