Cristian Marinescu și Radu, replici acide în casa Puterea Dragostei: „Încearcă să vă întărâte pe voi, mai bagă câte o strâmbă!”


Cristian Marinescu a intrat în conflict direct cu Radu, unul dintre cei mai controversați concrenți de la emisiunea matrimonială!


In articol:

Cristian Marinescu și fosta lui iubită, Maria, au intrat din nou în emisiunea Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D, iar acest lucru a stârnit nenumărate reacții din partea concurenților deja prezenți, dar și în rândul telespectatorilor. Cum era de așteptat, tânărul a intrat în conflicte cu unul dintre cei mai conctroversați și vocali concurenți din acest sezon și anume Radu, cel care este și lider în casa băieților. 

Citeste si: Aya și Andrei de la Puterea dragostei s-au împăcat! Primele declarații oferite de tânăra

Cristian Marinescu și Maria

Cristian Marinescu și Maria

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cristian Marinescu și Radu, replici acide în casa Puterea Dragostei

Cristian Marinescu a dat curs unui dialog aprins cu Radu, asta după ce liderul băieților a ajuns în casa fetelor și a început să discute Maria, dar și cu alte concurente. Imediat după, Marinescu l-a luat la întrebări: „De ce te-ai dus în casa fetelor, ca să vorbești tot cu noi de fapt? Dacă vorbește tot cu noi, să vină aici, nu să stea acolo. S-a liniștit conflictul de acolo, vino înapoi, sau stai cu iubita ta”.

Cum era de așteptat, Radu i-a dat replica lui Cristian Marinescu, dar nu cu o tonalitate amicală, mai ales după ce Marinescu l-a acuzat că a făcut scandal în casă în ultimele două săptămâni: „Salut, Marinescule, trăiești? Văd că acum ai aliați în casă. Maria minte, eu nu fac nimic, nu le dau idei altora. Le spun eu ce să facă? ce, sunt copiii de clasa I? Marinescu încearcă să vă întărâte pe voi, mai bagă câte o strâmbă”.

Ulterior, Cristian Marinescu i-a acuzat pe băieții din casă de faptul că îi fac interesul lui Radu: „Oricum, problema e alta. Voi când vorbiți sau vă certați cu Radu, vorbiți tot cu Marinescu, vă zice fratele vostru ca să știți. Da? Marinescu 1 și Marinescu 2”.

Citeste si: Mădălin de la Puterea dragostei, legătură misterioasă cu o fostă concurentă din emisiune: „Am fost atras de firea sa blândă”

Cristian Marinescu

Cristian Marinescu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Când se încheie vizita celor doi foști concurenți?

Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei”, Cristina Mihaela, a anunțat că vizita celor doi foști concurenți ai emisunii matrimoniale se va prelungi. Astfel, Cristian Marinescu și Maria nu vor pleca prea curând!

„Un alt anunț îi privește pe cei doi invitați din această săptămână: Maria și Marinescu. Dorim să-i felicităm, pentru că au știut cu adevărat să arate puterea dragostei, vorbind deschis despre culisele relației lor. deși nu a avut nicio miză, și-au dat toate cărțile pe față. Credem că cei doi mai au multe de arătat în casă și le oferim șansa de a mai rămâne o vreme alături de noi", a transmis Cristina Dorobanțu.


Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina de la Puterea dragostei, testată pozitiv Covid-19! În ce stare se află acum bruneta

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Simina Loica și Alex Zănoagă, discuții contradictorii la prima apariție publică după împăcare: „Ai căuta alinare în altă femeie”

Mădălina și George de la Puterea dragostei, escapadă de vis la Roma! Cum s-au fotografiat cei doi tineri în vacanță

Cand e timpul sa te desparti de el

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, însărcinată pentru a patra oară?: „Am fost întrebată în câte luni sunt”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri