Cristian Marinescu a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei! "Am plecaaaaat!"


Scandalul s-a produs între cei trei crai ai emisiunii Puterea Dragostei! Cristian Marinescu a cedat și a părăsit platoul!


In articol:

Cu greu își mai pot stăpâni nervii și tensiunile concurenții Puterea Dragostei și pornesc mereu, mereu alte scandaluri. Pentru că au temperamente diferite și orele de filmare sunt interminabile uneori, concurenții se aprind ușor chiar de la lucruri minore. În ediția emisiunii Puterea Dragostei, Cristian Marinescu a avut o altercație cu George și Codruț.

George l-a scos din platou pe Codruț direct cu scaunul pe care stătea. Aceasta situație s-a produs din cauza că cei doi au refuzat să discute cu Cristian Marinescu.

Cristian Marinescu: “Se vede cum George mereu îl “îmbârliga” pe acest băiat cu părul băiat cu tente de nordic, de suedez! Păcat că ochii lui îl dau de gol, pentru că aș spune că este de undeva..

fabricat în China… Dar și comportamentul lui este de așa natură… Ei vorbesc acum singuri, mă iau la mișto, dar ei nu știu că ei se iau siguri între ei la mișto…”

Cristian Marinescu a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după ce și-a predat lavaliera și insigna!

George: “Ia mâna după mine!”

www.puterea dragostei.ro votare - Youtube puterea dragostei - Sondaj puterea dragostei - Favoriti puterea dragostei azi - Gala puterea dragostei de azi - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot - Favoritii puterea dragostei
Cristian Marinescu se cearta cu George[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mariana, ciufulită și "înghesuită"… de un concurent al casei Puterea Dragostei! “Trage pantalonii jos!”

Cristian Marinescu: “Și dacă nu iau mâna după tine, ce faci?”, i-a răspuns plin de nervi acesta.

Revenind în platoul emisiunii începe o discuție cu Maria și Cristian Comanici  despre frumusețea fizică a lui Comanici.

Maria: “Comanici nu are trăsături urâte, nu poți să zici că este urât! Are hazul lui.. Pe mine personal, cât de supărată aș fi Comanici mă poate scoate din orice stare!”

Cristian Marinescu: “De Comanci zicea că este frumos? AM PLECAAAAT!”, a comentat acesta în timp ce părăsește platoul emisiunii Puterea Dragostei.

www.puterea dragostei.ro votare - Youtube puterea dragostei - Sondaj puterea dragostei - Favoriti puterea dragostei azi - Gala puterea dragostei de azi - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot - Favoritii puterea dragostei
Cristian Marinescu a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi!

“Eu plec din platou, eu nu mai stau! Mă duc și îmi iau bilet de avion. O sun pe mama și îi spun să mă aștepte! Mama, vin… Cristian Comanici este un bărbat cu trăsături foarte frumoase… Nu mai stau în platou, am plecat! Îmi las și lavalieră… ȘI PLEC!”, a comentat plin de nervi și ironie la adresa lui Comanici.


Abonează-te pe

Citește și:

Mariana, ciufulită și "înghesuită"… de un concurent al casei Puterea Dragostei! “Trage pantalonii jos!”

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Maria și Alexandra, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! Una dintre concurente a căzut și și-a luxat piciorul!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei sunt aproape de despărțire! “Îmi vine să plâng…”

Bianca Comănici, îndrăgostită din nou? „Da, îmi place cineva!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri