Cristian Boureanu, invitat la “40 de întrebari cu Denise Rifai”, duminică, de la 22:00


“Cât de tare strânge cureaua un fost milionar?”, “În câte belele v-a băgat alcoolul?”, “Unde aţi greşit ca tată?”, printre întrebările adresate fostului politician

Cu un parcurs tumultuous pe scena publică, Cristian Boureanu vine în faţa telespectatorilor duminica aceasta, pentru a răspunde celor 40 de intrebari adresate de Denise Rifai, la Kanal D.

 De-a lungul carierei sale politice, Cristian Boureanu a avut două mandate de deputat în Parlamentul României, fiind etichetat de presă ca “tânăra speranţă liberală”, “cel mai tânăr milionar din politică” şi “deputatul Playboy”. În 2012, s-a retras din politică, demisionând din toate funcţiile deţinute în cadrul Partidului Naţional Liberal.

Cristian Boureanu a trecut şi prin experienţa vieţii în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat de trafic de influenţă şi, de asemenea, a fost şi protagonistul unui scandal uriaş în 2017, când a fost acuzat de ultraj.

Prin intermediul celor 40 de întrebari, telespectatorii vor afla amănuntele din spatele titlurilor de ziar ce l-au vizat pe Cristian Boureanu de-a lungul anilor.

“Cât de tare strânge cureaua un fost milionar?”, “În câte belele v-a bagat alcoolul?”, “Unde aţi greşit ca tată?”, “De ce bateţi femeile?”, “Cât de mult plătiţi ca să nu dormiţi singur?”, “Credeţi că mama ar fi mandră de

dumneavoastră?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebarile lui Cristian Boureanu în ediţia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Mai multe detalii despre emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”, precum şi despre celelalte show-uri din grila sta ţ iei şi vedetele Kanal D puteţi afla accesând kanald.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 2 decembrie 2022. Află ce zodie este destul de categorică

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Calendar ortodox 2 decembrie 2022. "Sfinte Prorocule Avacum, luminează, Bunule, inima mea cu harul Tău!"

Anunț important pentru cei cu pensii până în 3.000 de lei! Se întâmplă din oficiu, începând cu anul viitor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri