Cristi, corporatistul din jungla dominicană, de la “Insula de 1 milion” “Nu mi-a fost teamă, sunt un om cu inițiativă”

Cristi, corporatistul din jungla dominicană, de la “Insula de 1 milion” “Nu mi-a fost teamă, sunt un om cu inițiativă”
Cristi, corporatistul din jungla dominicană, de la “Insula de 1 milion” “Nu mi-a fost teamă, sunt un om cu inițiativă”

#După o carieră de 15 ani în sectorul bancar, traseul său profesional a luat o turnură interesantă; acum vrea să câștige competiția pentru a-și dezvolta business-ul

Cristi Minea, un corporatist dedicat și pasionat de afaceri din Otopeni, s-a alăturat aventurii "Insula de 1 milion", cel mai amplu experiment social televizat, difuzat sâmbătă și duminică, la 21:00, și lunea, la 20:00, la Kanal D. Cu o carieră solidă în domeniul instalațiilor electrice și o determinare fără margini, Cristi își propune să își testeze limitele și să devină un exemplu pozitiv pentru familia sa.

La cei 47 de ani ai săi, Cristi a acumulat o vastă experiență profesională, lucrând timp de 15 ani în industria bancară, unde a excelat în rolul de director de vânzări.

Cu toate acestea, dorința de a urma o cale proprie l-a condus spre antreprenoriat, unde și-a fondat propria firmă în domeniul instalațiilor electrice. Această schimbare radicală a fost motivată de pasiunea sa pentru organizare și dorința de a-și urma visurile personale și profesionale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

" Acum un an ajunsesem într-o zonă în care eram într-un mare confort în zona financiar-bancară, și mi-am zis că vreau să fac o schimbare, să nu cad în capcana de a nu mai avea motivație, de a nu avea obiective. Mi-am dorit să am un business personal. S-a ivit ocazia unei colaborări cu un prieten, așa că am zis să dau curs acestei provocări profesionale. E o schimbare radicală, dar nu mi-a fost teamă, sunt un om cu inițiativă, cu optimism ”, a povestit acesta înainte de a pleca la “Insula de 1 milion”.

“Vreau să câștig! Dacă aș câștiga marele premiu aș investi în niște lucruri care să poată să îmi aducă alte beneficii, eu am o firmă, aș investi în ea pentru a-mi dezvolta activitatea ”, spunea Cristi.

Parcursul lui Cristi a celorlalți concurenți rămași în aventura “Insula de 1milion” îl puteți urmări în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, în cel mai amplu experiment social televizat, difuzat la Kanal D.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gulben, vis împlinit

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Gabi Bădălău, om de afaceri, duminica aceasta, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies