„Cred că m-am învinovățit foarte tare! Nu înțeleg de ce nu a mai funcționat. Dacă aș fi știut, probabil că nu aș mai fi fost în ipostaza asta.” Amna rupe tăcerea, la 5 ani după divorț!

„Cred că m-am învinovățit foarte tare! Nu înțeleg de ce nu a mai funcționat. Dacă aș fi știut, probabil că nu aș mai fi fost în ipostaza asta.” Amna rupe tăcerea, la 5 ani după divorț!
„Cred că m-am învinovățit foarte tare! Nu înțeleg de ce nu a mai funcționat. Dacă aș fi știut, probabil că nu aș mai fi fost în ipostaza asta.” Amna rupe tăcerea, la 5 ani după divorț!

Amna a vorbit despre motivul pentru care a divorțat de fostul soț, la 5 ani după despărțire.

Amna este o artistă foarte cunoscută și apreciată, care de-a lungul carierei sale a păstrat pe cât se poate discreția cu privire la viața sa personală. Cu toate acestea, după ce apăruseră în presă speculații, artista a confirmat în anul 2019 divorțul de fostul soț.

Amna și tatăl copilului său erau împreună de mai bine de 12 ani și la vremea respectivă nu au făcut declarații referitoare la motivul divorțului.

Invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Amna a vorbit deschis despre cum a trecut peste divorțul de fostul soț și care a fost adevăratul motiv al despărțirii.

Amna, mărturisiri dureroase despre divorțul de fostul soț

Citește și: „După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură.” Amna a avut parte de un incident neplăcut, chiar în plină stradă

Amna rupe tăcerea, la 5 ani după divorț!
Amna [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Amna a trecut plin clipe de coșmar! Băiețelul artistei s-a pierdut în pădure: „Am făcut un atac de panică”

Artista a mărturisit că perioada divorțului a fost una extrem de grea, dar a ajutat-o să se cunoască mai bine pe ea și să evolueze pe plan muzical.

În ceea ce privește motivul despărțirii de tatăl copilului său, Amna susține că pur și simplu lucrurile nu au mai funcționat între ei și astfel s-a ajuns la despărțire.

Cred că m-am învinovățit foarte foarte tare și asta m-a ajutat oarecum pentru că m-am dezvoltat foarte tare, am citit foarte mult, am stat foarte mult cu David. A fost și pandemia, în care am fost închisă în casă cu copilul și nu am avut altceva de făcut decât să termin casa și să mă descopăr pe mine, cine mai sunt eu după toți

acești ani în care am trăit în 2 și apoi în 3.

Nu înțeleg de ce nu a mai funcționat. Dacă aș fi știut, probabil că nu aș mai fi fost în ipostaza asta. Lipsa de comunicare, munca, plictiseala din cuplu. Eu am muncit foarte mult, m-am axat pe carieră și pe muzică. Poate că am fost egoistă cu iubirea mea față de muzică, dar eu asta simt că e menirea mea pe pământ .”, a spus Amna.

Amna, despre începutul carierei sale

Amna rupe tăcerea, la 5 ani după divorț!
Amna[Sursa foto: Instagram]

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

Artista a vorbit și despre perioada studenției, în care cânta pe sume mici de bani și traducea texte pentru a-și asigura traiul. În același timp, la insistențele tatălui său, blondina a fost nevoită să facă o facultate pe care nu și-a dorit-o.

Cătălin Măruță: „Cântai pe 150 de lei ca să îți ajungă banii să treci strada, iar ziua traduceai din engleză documente.”

Amna: Da, aveam un program în care traduceam și nu eram deloc fericită, dar trebuia să intru „în rând cu lumea”, cum spunea tata. Acum s-a potolit, s-a resemnat, s-a relaxat, a văzut că e ok. Facultatea a fost făcută așa cum a vrut tata, Relații Economice Internaționale. Eu am terminat umanul, unde nu făcusem matematică în ultimii ani și am intrat la statistică matematică. Mă uitam la tablă și mă gândeam ce mi-a făcut tata. Nu înțelegeam.”, a mai spus Amna.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Zici că sunteți o turmă de oi, toți sunteți la fel! Orice papagal poate să aibă bani și să fie un loser.” Maria Marinescu, despre bărbații din zilele noastre!

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies