„Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz.” Ce nu mai mănâncă Daniela Gyorfi sub nicio formă. Vedeta are o siluetă de invidiat

„Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz.” Ce nu mai mănâncă Daniela Gyorfi sub nicio formă. Vedeta are o siluetă de invidiat
„Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz.” Ce nu mai mănâncă Daniela Gyorfi sub nicio formă. Vedeta are o siluetă de invidiat

Daniela Gyorfi este una dintre celebritățile care și-a recunoscut sincer faptul că a beneficiat de serviciile unui medic estetician pentru a arăta impecabil.

La vârsta de 54 de ani, artista cântărește 54 de kilograme și se declară extrem de mulțumită de aspectul său.

Citește și: "Am căutat să mă reinventez, am căutat oameni care m-au dezamăgit. M-am gândit că dacă apar în revista Playboy, pozele vor fi un mare minus!" Daniela Gyorfi, povestea unei vedete

Alimentul pe care Daniela Gyorfi l-a scos definitiv din alimentație

Vedeta a afirmat că este activă fizic și acordă o atenție deosebită regimului alimentar. Artista a menționat că, de două luni încoace, a renunțat complet la consumul de zahăr.

Daniela Gyorfi a mărturisit că a optat pentru operații estetice, dar în comparație cu alte vedete din showbiz, consideră că a avut un număr redus de intervenții. Ea a menționat că de două luni a eliminat complet consumul de zahăr din alimentație, deși recunoaște că este o provocare.

Artista a afirmat că este atentă la ceea ce mănâncă și a renunțat la alimente precum cartofii prăjiți și alte opțiuni nesănătoase.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Cu operațiile estetice, eu am lăsat-o mai ușor. Cred că am rămas una dintre cele mai neoperate din showbiz, la ce văd eu că se întâmplă acum cu fetele din ziua de azi.

De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercâm să ne adaptăm. Sunt destul de atentă la ce mănânc. Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri. E trist, dar asta este. Mai scap și eu împreună cu Măriuca la câte o înghețată, dar cam atât! Așa în mare sunt ok, sunt naturală, nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am băgat nimic în stomac! Și când eram însărcinată, până la 7 luni nici nu-ți dădeai sema că eram însărcinată.
Mi-au zis la maternitate că nu mai dau eu burta aia jos la 42 de ani, și uite că am dat-o!”, a
povestit Daniel Gyorfi, pentru click.ro

Daniela Gyorfi, calvarul operațiilor estetice

Artista a investit considerabil în frumusețea sa, trecând prin mai multe intervenții estetice. În ceea ce privește zona bustului, ea a suferit trei operații estetice, care au fost însoțite de anumite complicații.

Cu toate acestea, ea mărturisește că nu este încă mulțumită de aspectul său și simte reticență în a se mai supune altor intervenții chirurgicale.

„M-aș gândi altfel dacă aș mai face operații.(...) Nu sunt prima care și-a făcut implanturi în România. În anii 2000, o gazdă a unei emisiuni avea niște sâni foarte frumoși.(...) Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită.Aș mai face, dar îmi e frică.(...)

Când mi-am făcut prima dată implant la sâni, mi-a pus transplantul sub glandă.(...). Eu am vrut un bust mai mare, iar un doctor îți spune ce mărime ți se potrivește pentru statura ta, însă atunci, era prin anii 2000 și nu știam prea multe despre asta. Mi-am făcut un bust mai mare, însă după câteva luni, sânii s-au lăsat. După ce am născut, am făcut al doilea implant la sâni, care a fost pus sub mușchi.
A fost bine, dar s-a spart și a trebuit să repet operația",
a declarat Daniela Gyorfi în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Cum arată ferma pe care Tavi Colen o deține în mijlocul Bucureștiului! Are peste 1000 de mp de teren cu grădină și animale- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Citește și: Cum a slăbit Liviu Guță 9 kilograme. „Nu aveți voie absolut nimic”

 



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Pensii 2023. Ce se întâmplă cu femeile care au pensiile mai mici de 3.000 de lei

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies