Creatoarea de bijuterii Alina Predoiu a lansat colectia „Bijuterii cu alint 2014”. Iata cateva dintre creatiile ei!


Alina Predoiu si-a lansat recent noua colectie de bijuterii, sub numele „Bijuterii cu alint 2014”, realizata in colaborare cu criticul de moda Alin Galatescu.

Bijuteriile Alinei Predoiu sunt un simbol al feminitatii, al elegantei si aduc o nota de stralucire corpului. Pietrele pretioase si semipretioase in culori variate care au dat „nastere” bijuteriilor, le fac sa fie mai mult decat un simplu accesoriu pentru ca au fost alese cu grija si poarta o parte din emotiile si trairile creatoarei.

„Dintotdeauna m-au fascinat pietrele si-am incercat , la inceput mai timid, dar acum din ce in ce mai temeinic, sa le descopar, sa le inteleg frumusetea, sa comunic cu ele, sa le ascult povestea, pentru ca fiecare are o poveste, fiecare vine de undeva de departe si aduce un pic din tainele pamantului ...

Bijuteriile sunt emotii, emotii traite sau ravnite, impresii nascute din firescul unei zile, anotimp sau amintiri, sunt ganduri curate si pline de iubire ce te petrec intruna peste zi....

Am plecat in aceasta calatorie, cu gandul de a face haina pietrelor ca sa-ti imbrace sufletul, sa te poarte in timp ca-ntr-o poveste, sa le adulmeci parfumul, sa-ti mangaie chipul si sa te alinte in fiece zi”
, a declarat Alina Predoiu.

Pozele au fost realizate de Cristian Floriganta, makeup-ul de Florentina Stan Banica, iar coafurile de Alexa Harsan. In postura de model a pozat Maria Natura.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

A murit din cauza coronavirusului! Iulia Vântur, în doliu: „Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri