COVID-19 Cipru: Se introduc noi reguli de intrare în țară


Guvernul din Cipru a introdus noi măsuri restrictive de intrare în țară. Cum s-au schimbat regulile


In articol:

Cei care vor vrea să zboare spre Cipru începând cu data de 1 martie 2021 vor putea face acest lucru fără a mai prezenta la intrarea în țară un test PCR negativ, doar dacă au fost vaccinați împotriva noului coronavirus.

Cipru introduce noi reguli de intrare în țară

Guvernul din Cipru a înlocuit grupele în care erau introduse toate țările ai căror cetățeni voiau să călătorească pe insulă, cu patru categorii diferite. 

Conform ultimelor date oferite de Guvernul din Cipru, Categoria A din care făceau parte anumite țări, va fi înlocuită cu Categoria Verde. 

Citeste si: Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: "Această strategie prevede..."

Cetățenii acestor țări care vor vrea să călătoreasă în Cipru, nu vor trebui să prezinte un test PCR negativ  sau să stea în carantină, doar dacă vor fi vaccinați împotriva COVID-19.

cipru interdictii zbor avion
cetățenii care vor vrea să călătorească în Cipru, vor avea restricții diferite în funcție de țara din care vin[Sursa foto: PixaBay]

Cei din Categoria B, care este folosită deocamdată, vor fi incluși în categoria "portocalie". Țările incluse în această categorie  vor trebui să prezinte un rezultat negativ  al testului coronavirus, nu mai vechi de 72 de ore.

Cât despre Categoria C, aceasta va fi înlocuită cu categoria "roșie". Cetățenii țărilor listate în această categorie vor trebui să prezinte două teste PCR negative atunci când vor vrea să călătorească în Cipru. Cu toate acestea, turiștii aflați în această categorie nu vor trebui să stea în carantină atunci când vor ajunge pe insulă.

Citeste si: Bulgaria își închide granițele! Care sunt regulile impuse

Ultima categorie este cea "gri". Turiștii care vin din țările aflate în această categorie vor trebui să prezinte un test coronavirus negativ dar să urmeze și toate procedurile de carantinare introduse de Ministerul Sănătății din Cipru.

Categoriile se vor face în funcție de evaluarea săptămânală a Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor, pentru fiecare țară în parte.

avion cipru restrictii calatorii
Guvernul din Cipru a recurs la noi măsuri de protecție pentru a preveni răspândirea noului coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Țările din Uniunea Europeană, Marea Britanie, țările Spațiului Economic European, Elveția, țările care fac parte din Consiliul European împreună cu Ucraina, Rusia, Israel, Emiratele Arabe Unite, Liban, Egipt, Arabia Saudia și Belarus vor fi introduse în categoriile verzi, portocalii și roșii.

Cât despre țările care nu au fost menționate mai sus, acestea vor fi adăugate în categoria "gri", ceea ce înseamnă că cetățenii acelor țări vor trebui să aibă asupra lor un permis special pentru a călători în Cipru.

 


Abonează-te pe

Citește și:

COVID-19 Spania: Se limitează reuniunile de Sărbători!

O să intre în pământ de RUȘINE! Ce secret teribil ascunde Andreea Mantea

COVID-19 Italia: Se interzice participarea la slujba de Crăciun

Grecia prelungește carantina cu încă o săptămână! Anunț de ultimă oră

COVID-19 Italia: Se va începe vaccinarea la începutul lui 2021

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 26 februarie 2021! O zodie trebuie să meargă la doctor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri