COVID-19 Anglia: Se redeschid magazinele neesențiale, terasele pub-urilor și sălile de fitness, după patru luni de carantină

covid 19 anglia reguli
după patru luni de carantină, Anglia renunță la restricții

Anglia va redeschide, de luni, toate magazinele neesențiale, după ce restricțiile au fost valabile timp de patru luni.

Restricțiile din Anglia încep să se diminueze, astfel că de luni toate magazinele neesențiale, dar și terasele și sălile de fitness se vor redeschide după aproape patru luni de la închidere. Ce spun oficialii?

COVID-19 Anglia: Se redeschid magazinele neesențiale, terasele pub-urilor și sălile de fitness, după patru luni de carantină 

Anglia se află în plin proces de vaccinare a populație, astfel că restricțiile încep să se diminueze, dat fiind faptul că numărul bolnavilor a început să stagneze ori să coboare.

Astfel, se vor redeschide magazinele neesențiale, dar și terasele pub-urilor și sălile de fitness, care au avut lacătul pus timp de patru luni de zile.

Citeste si: România ar putea reveni la normal de la 1 iunie! Ce spune Florin Cîțu

covid 19 anglia restrictii
se redeschid terasele pub-urilor după mai bine de patru luni de carantină[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Sunt sigur că va fi o mare ușurare pentru întreprinderile închise de atât de mult timp și pentru toți ceilalți, este ocazia de a reîncepe să facem anumite lucruri pe care le iubeam și care ne-au lipsit atât de mult timp”, a declarat premierul britanic Boris Johnson.

Anglia a intrat în carantină, pentru a treia oară, la începutul lunii ianuarie, iar situația s-a îmbunătățit considerabil de atunci.

Citeste si: Medicul Vlad Ciurea, despre sfârșitul pandemiei: „Este o chestie de educație”

În ceea ce privește campania de vaccinare, Anglia a administrat aproximativ 40 de milioane de doze, asta însemnând că aproape 58% din populație a primit primul ser. Doar 11% din populație a primit și a doua doză.

În ultima perioadă, Anglia a înregistrat sub 3.000

de cazuri zilnice, dar și mai puțin de 50 de decese în același interval de timp.

sali de fitness anglia restrictii
se redeschid sălile de fitness după mai bine de patru luni de la restricțiile impuse[Sursa foto: PixaBay]

Sub 3.000 de pacienți infectați cu SARS-CoV-2 se află internați în spitalele din Anglia, față de 4.000 de persoane câte erau înregistrate în luna ianuarie.

Autoritățile engleze intenționează să vaccineze toții adulții până la finalul lunii iulie, astfel că țara va fi, în curând, apărată de virusul ucigaș.

 Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Mii de români intră în carantină! Raed Arafat anunță restricții dure pentru următoarele 14 zile!

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Se prelungește Starea de Alertă! Florin Cîțu, declarații de ultimă oră despre restricțiile din perioada Sărbătorilor Pascale!

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies