Cosumi carne rosie? Vezi la ce pericole te expui! Inima este grav afectata!


Cosumi carne rosie? Vezi la ce pericole te expui! Inima este grav afectata!

Daca de-a lungul timpului mai multe studii au scos la iveala faptul ca nu este bine sa consumi carne rosie cand ai probleme cu inima, noi iti expunem aici cateva motive pentru care carnea rosie si "inima" nu fac casa buna.

Un studiu pulicat de cei de la Cell Metabolism a demonstrat cu carnea rosie afecteaza inima. Tipul acesta de carne elibereaza in organism un nutrient intitulat L-carnitina ce poate duce la boli intestinale si chiar la TMAO, adica formarea unei placi daunatoare in intestine, ce poate duce la blocarea arterelor.

Totusi, acest lucru poate fi evitat. Pentru asta, Doctorul Stanely Hazen spune ca savantii sunt pe cale de a descoperit un compus ce poate "inhiba dezvoltarea enzimelor bacteriene sau se poate schimba compozitia bacteriana cu probiotice si alte tratamente", a spus doctorul Stanley.


Nici grasimile din fripturile suculente nu sunt benefice, asa ca trebuie sa menti sub control consumul de carne. Chiar si asa, se poate diminuna nocivitatea lor prin consumul de verdeturi pentru a promova dezvoltarea de bacterii benefice in intestin.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri