Costin Craioveanu, acuzații grave la adresa Mihaelei Cernea: „De ce ai stat iubita mea cu mine?”

Costin Craioveanu
Costin Craioveanu se apara

Ce spune Costin Craioveanu despre acuzațiile pe care i le aduce soția sa, Mihaela Cernea, care a depus actele de divorț.

La câteva zile după ce Mihaela Cernea a depus actele de divorț, Costin Craioveanu reacționează și o acuză pe soția sa că a făcut atât de multe pentru ea și pentru copii, iar acum îi spune că nu mai are sentimente pentru el.

Pictorul susține că Mihaela Cernea a stat cu el 21 de ani, iar acum îi spune că nu mai vrea și că au dispărut sentimentele după toate câte a făcut pentru ea și pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Citeste si: Prima reacție a lui Costin Craioveanu, după ce Mihaela Cernea depus actele de divorț

 

„Ce a fost a fost...nimic nu va mai fi. Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic...și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De ce ai stat iubita mea cu mine?...Dacă nu mă iubești...21 de ani? De când v-am construit case...v-am dus în toate vacanțele în Europa...cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri și iubire. De ce?”, i-a reproșat pictorul Mihaelei Cernea pe Instagram.

Costin Craioveanu
Costin Craioveanu este acuzat de violenta[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorțează după 18 ani: „Da, am introdus actele”

Costin Craioveanu neagă că și-a lovit soția

În plus, Costin Craioveanu neagă faptul că și-a lovit soția și susține că nu s-a întâmplat niciodată acest lucru, deși Mihaela Cernea a depus chiar și un ordin de protecție la Poliție la începutul lunii ianuarie.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorteaza, dupa 18 ani[Sursa foto: Instagram]

„Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția, doar am făcut dragoste cu ea. Și are și doi super copii.

Eu pictez și am grijă de oameni fără familii”, mai spune Costin Craioveanu.

În plus, Costin Craioveanu a vorbit și despre episodul din 12 ianuarie, atunci când a fost lovit de mai mulți indivizi în plină stradă.

Din când în când, mai <bat> și mă apăr de câte un țăran din Sălăjean, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta că mi-au rupt-o în față sălii de fitness...că

doar voiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e vrăjeală! Cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt!”, a mai zis el pe rețelele de socializare.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cristina Șișcanu a îmbrăcat noua rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta? „În seara aceasta sunt doamna profesoară.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei &quot;Valori Contemporane&quot;, organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies