„Costă foarte mult, din păcate. Ea a stat într-un centru până în septembrie, care este foarte ok, unde prețurile sunt mai mici.” Oana Roman a dezvăluit cât plătește pentru azilul mamei sale

„Costă foarte mult, din păcate. Ea a stat într-un centru până în septembrie, care este foarte ok, unde prețurile sunt mai mici.” Oana Roman a dezvăluit cât plătește pentru azilul mamei sale
„Costă foarte mult, din păcate. Ea a stat într-un centru până în septembrie, care este foarte ok, unde prețurile sunt mai mici.” Oana Roman a dezvăluit cât plătește pentru azilul mamei sale

În cadrul podcast-ului moderat de Jorge, Oana Roman a vorbit despre cea care i-a dat viață. Ea a dezvăluit că starea Mioarei Roman nu este în cea mai bună formă și se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

 Din acest motiv, Oana Roman a luat decizia de a o muta pe mama sa într-un azil specializat, pentru a-i asigura accesul permanent la servicii medicale și de îngrijire adecvate.

Citește și: „Foarte bune, Slavă Domnului, sper să fie așa pentru totdeauna. Nu îmi doresc nimic mai mult decât să fim ok.” Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Marius Elisei

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

Aceasta a considerat că este cea mai bună opțiune pentru a-i prelungi viața mamei sale și a-i asigura o existență demnă. Degenerările cognitive s-au dezvoltat rapid, iar știința nu a descoperit încă metode eficiente pentru a le încetini sau inversa. După evaluările și consultările cu medicii și specialiștii, Oana Roman a ajuns la concluzia că locația specializată poate controla degenerarea și poate furniza îngrijirea necesară în timp real, astfel încât mama sa să nu se deterioreze rapid.

„A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. (…) Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani, un an și jumătate era bine, acum nu mai este același lucru.

Prima oară am fost cu ea acum un an și opt luni într-un centru ca să o evaluăm. Am mai adus-o acasă, nu a fost bine, așa că am luat decizia, după ce am discutat cu toți doctorii, cu psihiatrii, cu toată lumea, împreună cu ei am decis că varianta cea mai bună ca această degenerare să fie ținută sub control și pentru ca ea să nu se degradeze prea repede e să stea într-un loc în care să primească toate îngrijirile de care are nevoie în timp real", a zis Oana Roman, în cadrul podcast-ului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Oana Roman, despre prețurile centrului unde este internată mama sa

Oana Roman a vorbit și despre costurile ridicate asociate îngrijirii mamei sale într-un centru specializat. Mama sa a stat inițial într-un centru cu prețuri mai mici, însă ulterior a avut nevoie de o intervenție la șold și de recuperare medicală specifică.

Pentru o îngrijire adecvată, Oana a ales un centru care oferă servicii de recuperare medicală și unde costurile pornesc de la 3.500-4.000 de lei pe lună, incluzând cazare, mâncare, asistență medicală, personal medical și activități.

Vedeta a ales să vorbească public despre acest subiect pentru a schimba mentalități și pentru a sublinia importanța menținerii demnității în îngrijirea persoanelor în vârstă.

„Costă foarte mult, din păcate.

Ea a stat într-un centru până în septembrie, care este foarte ok, unde prețurile sunt mai mici. Prețurile într-un loc bun pornesc de la 3.500- 4.000 de lei pe lună, care au totul inclus. Vorbim de cazare, mâncare, asistentă, infirmieră, doctori, activități etc. După un an și aproape jumătate, unde ea a stat și, repet, a fost foarte ok, ea a căzut și a trebuit să-i punem o proteză la șold, iar în urma procedurii acesteia a avut nevoie de un tip de recuperare pe care ei încă nu îl aveau atunci și varianta a fost să o duc într-un centru
în care să existe o componentă de recuperare medicală importantă. Trăiești mai mult în demnitate. Am ales să vorbesc public, pentru că oamenii trebuie să înțeleagă. Eu am reușit să schimb mentalități în țara asta. Să nu-mi spună mie cineva pe lumea asta că este OK ca un copil să schimbe scutecele părintelui.
Nu e demnitate nici pentru părinte, dar nici pentru copil. Nu e demnitate", a mai spus Oana Roman în podcastul lui Jorge.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citește și: „Câteodată, mi-ar plăcea să renunț la controlul acesta, să am încredere în ceilalți oameni.” Cum este viața Ramonei Gabor, de când s-a mutat în Dubai. Vedeta are o afacere de succes

 

 Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani, foarte multe lucruri. Au hotărât să spună că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez.” Oana Roman, atac dur la adresa surorii sale, Catinca

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Cum se simte Mihai Albu, la două luni jumate după cumplitul diagnostic. „E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies