Cosmin Cernat, tenis pentru o cauza nobila


„Daca poti sa faci o fapta buna, cat de mica, este extraordinar!”

Cosmin Cernat, realizatorul emisiunii <Invitatul de 12>, difuzata in fiecare duminica, de la  12:00, la Radio Impuls, a participat in acest weekend la turneul „Tenis pentru Fapte Bune”, organizat de Asociatia The Social Incubator.

Comin Cernat a primit cu bucurie invitatia de a participa la acest eveniment menit  sa celebreze un sport nobil si, in acelasi timp, sa ii sustina pe tinerii defavorizaţi din Romania, prin intermediul sportului.

Fondurile stranse cu aceasta ocazie vor fi directionate catre tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului si care doresc sa isi continue educatia pentru a avea sansa unui viitor mai bun.

" Orice forma de implicare la nivel civic mi se pare extraordinara. Sunt copii care la majorat ies din centrele de plasament si trebuie sa se descurce in viata; si nu le este deloc usor.

Cei de la asociatia The Social Incubator ii ghideaza si ii ajuta pe acesti tineri. Daca poti sa faci o fapta buna, cat de mica, este extraordinar de important. Daca fiecare dintre noi ar face acest lucru, viata noastra, a tuturor, ar fi foarte frumoasa. Eu am jucat tenis pentru acesti copii, a fost un sentiment extraordinar", a declarat Cosmin Cernat.

Pe terenul de tenis s-au reunit in acest weekend, pentru o cauza nobila, artisti, sportivi de performanta sau tineri pasionati de sport si de ideea de a face bine semenilor lor.

Alaturi de Cosmin Cernat, printre cei prezenti la eveniment s-au aflat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, Horia Brenciu, Elisabeta Lipa, Andrei Jinga – jucator profesionist de tenis, baschetbalistul Virgil Stanescu si multi alti iubitori de sport si fapte bune. 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Horoscop rune 18 - 24 octombrie 2021. O zodie poate primi o cerere în căsătorie!

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

DESCOPERĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri