Cortina se ridică! Actorul Marius Manole, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”


În această seară, de la 23:15, Marius Manole vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În cadrul interviului maraton, actorul se va confesa  publicului prin intermediul întrebărilor răscolitoare despre viața personală și carieră, astfel că telespectatorii îl vor putea cunoaște în profunzime pe omul Marius Manole, dincolo de cortina teatrului.  Personalitate marcantă a scenei românești, unul dintre cei mai talentați și iubiți actori din România,  Marius Manole  își expune cu sinceritate debordantă  trăirile cele mai intime, în cadrul acestui interviu eveniment.

M-au crescut cu principiul acesta, <capul plecat sabia nu-l taie!>. Ceea ce m-a terminat ani de zile. Nu știu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viața pentru că părinții mei, toată viața au fost asupriți de sistem. Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancționați, să nu fie dați afară… Am ur â t lucrul ăsta, că nu erau niște oameni liberi… Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta.

Meritau ceva mai bun !”, afirmă Marius Manole, la una dintre întrebările adresate în cadrul interviului din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 “A confiscat Ion Caramitru <Teatrul Național>?, “Cât de sărac ați fost?”, “Aveți probleme cu alcoolul?”, “De ce v-ați ratat viața?”, “Jucați în seriale TV pentru bani?”,  “Va e frică să iubiți?”, “Sunteți fericit?”   sunt

doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marius Manole în cadrul ediției de marți seară a emisiunii difuzate de la 23:15, la Kanal D!

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri