Cornel Palade, despre a doua căsătorie cu o învățătoare. Ce anume nu a mers în mariajul celor doi. „Mie nu mi-a plăcut chestia asta, cu ceartă, cu scandalul.”

Cornel Palade, despre a doua căsătorie cu o învățătoare. Ce anume nu a mers în mariajul celor doi. „Mie nu mi-a plăcut chestia asta, cu ceartă, cu scandalul.”
Cornel Palade, despre a doua căsătorie cu o învățătoare. Ce anume nu a mers în mariajul celor doi. „Mie nu mi-a plăcut chestia asta, cu ceartă, cu scandalul.”

Cornel Palade a vorbit despre a doua căsnicie.

Cornel Palade, cunoscutul și îndrăgitul actor, și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața personală, în cadrul podcastului Povești de film, cu Mara Bănică, acolo unde a vorbit despre a doua căsnicie cu o învățătoare, care a avut loc câțiva ani. Cei doi au fost căsătoriți cu acte, iar din spusele lui, acea femeie a reușit să-l adune de pe drumuri, deoarece o lungă perioadă de timp nu a mai avut bani pentru că a fost dat afară de la serviciu și a acumulat mai multe datorii. 

 

„A doua căsnicie a fost cu doamna învățătoare, Emilia, vreo câțiva ani. De data asta am făcut-o cu acte. M-a adunat pe mine de pe stradă pentru că eu între timp nu am mai avut bani, de la serviciu m-au dat afară, n-am mai avut bani să-mi plătesc ratele, am făcut datorii și a trebuit să vând casă. Au fost perioade mai grele în viața mea.

Fata asta m-a adunat de pe drumuri. De fapt, am cunoscut-o la prietenul ei. Eu stăteam în gazdă la prietenul ei. Nu am despărțit-o eu, ea s-a agățat de mine.”, a povestit Cornel Palade.

De ce nu a funcționat a doua căsnicie a lui Cornel Palade

Citește și: „În viață nu se spune orice! Sunt lucruri pe care nu trebuie să le spui niciodată. Nu trebuie să-i spui omului ce nu-i place lui să audă, ce nu vrea el să audă.” Cornel Palade, lecție de viață!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cornel Palade
Cornel Palade[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade. “Țin prea mult la tine, te iubesc prea mult, ca să mă despart de tine! Ea s-a întors la Piatra Neamț și a renunțat. I-am cerut să renunțe!”

Cunoscutul actor a mai spus pur și simplu că ceva nu a funcționat între ei, mai ales că toată averea nu era decât o valiză de cărți și o chitară, iar fosta lui soție provoca destul de des scandaluri  și se certau mereu, iar lui nu i-a

plăcut acest lucru.  „Eram tinerel, erau frumușel, cântam la chitară, eram simpatic. Averea mea era o valiză plină de cărți și chitara, cu aia mă mutam când la una, când la alta. Ceva nu a funcționat, ea a murit între timp, toamna trecută, poate nici eu nu am fost cheie de biserică, îmi plăceau fetele, ce să fac. Mă provoca și trebuia să ne certăm mereu. Mie nu mi-a plăcut chestia asta, ceartă, cu scandalul.”,
a mai spus Cornel Palade.

Cornel Palade
Cornel Palade[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade. “Țin prea mult la tine, te iubesc prea mult, ca să mă despart de tine! Ea s-a întors la Piatra Neamț și a renunțat. I-am cerut să renunțe!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies