Cornel Palade, despre a doua căsătorie cu o învățătoare. Ce anume nu a mers în mariajul celor doi. „Mie nu mi-a plăcut chestia asta, cu ceartă, cu scandalul.”

Cornel Palade, despre a doua căsătorie cu o învățătoare. Ce anume nu a mers în mariajul celor doi. „Mie nu mi-a plăcut chestia asta, cu ceartă, cu scandalul.”
Cornel Palade, despre a doua căsătorie cu o învățătoare. Ce anume nu a mers în mariajul celor doi. „Mie nu mi-a plăcut chestia asta, cu ceartă, cu scandalul.”

Cornel Palade a vorbit despre a doua căsnicie.

Cornel Palade, cunoscutul și îndrăgitul actor, și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața personală, în cadrul podcastului Povești de film, cu Mara Bănică, acolo unde a vorbit despre a doua căsnicie cu o învățătoare, care a avut loc câțiva ani. Cei doi au fost căsătoriți cu acte, iar din spusele lui, acea femeie a reușit să-l adune de pe drumuri, deoarece o lungă perioadă de timp nu a mai avut bani pentru că a fost dat afară de la serviciu și a acumulat mai multe datorii. 

 

„A doua căsnicie a fost cu doamna învățătoare, Emilia, vreo câțiva ani. De data asta am făcut-o cu acte. M-a adunat pe mine de pe stradă pentru că eu între timp nu am mai avut bani, de la serviciu m-au dat afară, n-am mai avut bani să-mi plătesc ratele, am făcut datorii și a trebuit să vând casă. Au fost perioade mai grele în viața mea.

Fata asta m-a adunat de pe drumuri. De fapt, am cunoscut-o la prietenul ei. Eu stăteam în gazdă la prietenul ei. Nu am despărțit-o eu, ea s-a agățat de mine.”, a povestit Cornel Palade.

De ce nu a funcționat a doua căsnicie a lui Cornel Palade

Citește și: „În viață nu se spune orice! Sunt lucruri pe care nu trebuie să le spui niciodată. Nu trebuie să-i spui omului ce nu-i place lui să audă, ce nu vrea el să audă.” Cornel Palade, lecție de viață!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cornel Palade
Cornel Palade[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade. “Țin prea mult la tine, te iubesc prea mult, ca să mă despart de tine! Ea s-a întors la Piatra Neamț și a renunțat. I-am cerut să renunțe!”

Cunoscutul actor a mai spus pur și simplu că ceva nu a funcționat între ei, mai ales că toată averea nu era decât o valiză de cărți și o chitară, iar fosta lui soție provoca destul de des scandaluri  și se certau mereu, iar lui nu i-a

plăcut acest lucru.  „Eram tinerel, erau frumușel, cântam la chitară, eram simpatic. Averea mea era o valiză plină de cărți și chitara, cu aia mă mutam când la una, când la alta. Ceva nu a funcționat, ea a murit între timp, toamna trecută, poate nici eu nu am fost cheie de biserică, îmi plăceau fetele, ce să fac. Mă provoca și trebuia să ne certăm mereu. Mie nu mi-a plăcut chestia asta, ceartă, cu scandalul.”,
a mai spus Cornel Palade.

Cornel Palade
Cornel Palade[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade. “Țin prea mult la tine, te iubesc prea mult, ca să mă despart de tine! Ea s-a întors la Piatra Neamț și a renunțat. I-am cerut să renunțe!”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies