Cornel Ilie, confesiuni inedite la "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", matinalul de la Kanal D2 si Radio Impuls

Cornel Ilie, confesiuni inedite la

“La muzica lor mă întorc întotdeauna când simt că mă pierd sau nu știu ce să mai fac "

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost invitatul special al emisiunii matinale "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", difuzată simultan pe Radio Impuls și Kanal D2 in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 07:00.

Cornel Ilie a povestit in matinal despre începuturile carierei sale,  pe când avea doar 14 ani. Anul viitor, artistul va sărbători 30 de ani de carieră muzicală. Totul a început în subsolul blocului în care locuia, acolo era spatiul in care canta si visa ca muzica si mesajul pieselor sale sa atinga sufletele oamenilor.

Cornel Ilie și-a construit treptat cariera cu "pasiune, răbdare și insistență". Consideră că este mult mai dificil petru tinerii artisti de astazi sa se lanseze comparativ cu perioada în care el isi facea debutul in cariera.

Oferta de muzică este acum uriasa și calitatea se diluează într-atât încât devine dificil să știi ce este cu adevărat important și bun. El atrage atenția că oamenii încep să clasifice muzica în funcție de cifre care nu sunt întotdeauna reale sau corecte și care nu reflecta mereu calitatea materialului care ajunge la ascultători.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Cornel Ilie a subliniat că trupa Beatles a fost sursa sa de inspirație și influență în muzică, considerându-o "Biblia" în acest domeniu. Trupa Beatles i-a influențat pasiunea și l-a ghidat pe calea muzicii încă din copilărie, făcându-l să știe că asta vrea să facă în viață – muzică.

“Ei sunt Biblia mea legata de muzica, la muzica lor ma intorc intotdeauna cand simt ca ma pierd sau nu stiu ce sa mai fac.

E trupa care m-a influentat si m-a inspirat si m-a facut sa descopar calea asta si pasiunea, sa stiu de mic copil ca eu asta vreau sa fac in viata ", a adaugat artistul.

Nu ratați în fiecare dimineață, de luni până vineri, începând cu ora 07.00, matinalul "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", care vă aduce muzică bună, știri utile și invitați unul şi unul, la Radio Impuls și Kanal D2.

 Citește și:

Zumrut, atitudine șocantă

Feraye află adevărul despre Zeynep

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, lovitură cumplită pentru Lorena! Tânărul a complimentat-o pe Catinca și a dat de înțeles tuturor că are de gând să își îndrepte atenția către ea! Iată cum a reacționat fosta lui iubită, Lorena! „Mi se pare că e bătaie de joc!”

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies