Cornel Ilie, confesiuni inedite la "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", matinalul de la Kanal D2 si Radio Impuls

Cornel Ilie, confesiuni inedite la
Cornel Ilie, confesiuni inedite la "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", matinalul de la Kanal D2 si Radio Impuls

“La muzica lor mă întorc întotdeauna când simt că mă pierd sau nu știu ce să mai fac "

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost invitatul special al emisiunii matinale "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", difuzată simultan pe Radio Impuls și Kanal D2 in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 07:00.

Cornel Ilie a povestit in matinal despre începuturile carierei sale,  pe când avea doar 14 ani. Anul viitor, artistul va sărbători 30 de ani de carieră muzicală. Totul a început în subsolul blocului în care locuia, acolo era spatiul in care canta si visa ca muzica si mesajul pieselor sale sa atinga sufletele oamenilor.

Cornel Ilie și-a construit treptat cariera cu "pasiune, răbdare și insistență". Consideră că este mult mai dificil petru tinerii artisti de astazi sa se lanseze comparativ cu perioada în care el isi facea debutul in cariera.

Oferta de muzică este acum uriasa și calitatea se diluează într-atât încât devine dificil să știi ce este cu adevărat important și bun. El atrage atenția că oamenii încep să clasifice muzica în funcție de cifre care nu sunt întotdeauna reale sau corecte și care nu reflecta mereu calitatea materialului care ajunge la ascultători.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cornel Ilie a subliniat că trupa Beatles a fost sursa sa de inspirație și influență în muzică, considerându-o "Biblia" în acest domeniu. Trupa Beatles i-a influențat pasiunea și l-a ghidat pe calea muzicii încă din copilărie, făcându-l să știe că asta vrea să facă în viață – muzică.

“Ei sunt Biblia mea legata de muzica, la muzica lor ma intorc intotdeauna cand simt ca ma pierd sau nu stiu ce sa mai fac. E trupa care m-a influentat si m-a inspirat si m-a facut sa descopar calea asta si pasiunea, sa stiu de mic copil ca eu asta vreau sa fac in viata ", a adaugat artistul.

Nu ratați în fiecare dimineață, de luni până vineri, începând cu ora 07.00,

matinalul "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", care vă aduce muzică bună, știri utile și invitați unul şi unul, la Radio Impuls și Kanal D2.

 Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies