Cornel Ilie, confesiuni inedite la "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", matinalul de la Kanal D2 si Radio Impuls

Cornel Ilie, confesiuni inedite la

“La muzica lor mă întorc întotdeauna când simt că mă pierd sau nu știu ce să mai fac "

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost invitatul special al emisiunii matinale "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", difuzată simultan pe Radio Impuls și Kanal D2 in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 07:00.

Cornel Ilie a povestit in matinal despre începuturile carierei sale,  pe când avea doar 14 ani. Anul viitor, artistul va sărbători 30 de ani de carieră muzicală. Totul a început în subsolul blocului în care locuia, acolo era spatiul in care canta si visa ca muzica si mesajul pieselor sale sa atinga sufletele oamenilor.

Cornel Ilie și-a construit treptat cariera cu "pasiune, răbdare și insistență". Consideră că este mult mai dificil petru tinerii artisti de astazi sa se lanseze comparativ cu perioada în care el isi facea debutul in cariera.

Oferta de muzică este acum uriasa și calitatea se diluează într-atât încât devine dificil să știi ce este cu adevărat important și bun. El atrage atenția că oamenii încep să clasifice muzica în funcție de cifre care nu sunt întotdeauna reale sau corecte și care nu reflecta mereu calitatea materialului care ajunge la ascultători.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Cornel Ilie a subliniat că trupa Beatles a fost sursa sa de inspirație și influență în muzică, considerându-o "Biblia" în acest domeniu.

Trupa Beatles i-a influențat pasiunea și l-a ghidat pe calea muzicii încă din copilărie, făcându-l să știe că asta vrea să facă în viață – muzică.

“Ei sunt Biblia mea legata de muzica, la muzica lor ma intorc intotdeauna cand simt ca ma pierd sau nu stiu ce sa mai fac. E trupa care m-a influentat si m-a inspirat si m-a facut sa descopar calea asta si pasiunea, sa stiu de mic copil ca eu asta vreau sa fac in viata ", a adaugat artistul.

Nu ratați în fiecare dimineață, de luni până vineri, începând cu ora 07.00, matinalul "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", care vă aduce muzică bună, știri utile și invitați unul şi unul, la Radio Impuls și Kanal D2.

 Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies