Connect-R, noi detalii despre posibilitatea de a se recăsători cu Misha: „Nu există altă femeie în viața mea”


Connect-R și Misha încă locuiesc împreună, dar în acte sunt divorțați! Se recăsătorește artistul cu fosta soție?


In articol:

Connect-R și Misha au trăit o adevărată poveste de iubire, în anul 2013 au decis să pășească în fața altarului, iar mai apoi au trecut și la nivelul următor. Din rodul iubirii lor a rezultat Maya, unica lor fetiță care a venit pe lume în 2014, la doar un an după nuntă. După trei ani, cei doi au divorțat, însă au rămas în relații bune de dragul copilului lor.

Invitat în cadrul emiisunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Connect-R a vorbit deschis despre posibilitatea de a se recăsători cu Misha, fosta lui soție.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Connect-R, declarații despre Misha, fosta lui soție

Connect-R, declarații despre Misha, fosta lui soție

[Sursa foto: Captură YouTube]

Connect-R, declarații despre Misha, fosta lui soție

Connect-R a vorbit deschis în ceea ce privește viața sa personală, dar și despre posibilitatea de a se recăsători cu fosta lui soție, Misha, despre care a avut doar cuvinte de laudă. Este mai mult decât evident că artistul o iubește în continuare foarte mult pe cea care i-a dăruit un copil și chiar recunoaște că îi va fi alături ori de câte ori va avea nevoie.

„Da, o iubesc pe Misha. O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. E o iluzie, o iluzie frumoasă a separării. Nu au existat niciodată doi Dumnezei. Eu dacă mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pun peste preaplinul meu? Suntem unul singur toți. Suntem în iluzia separării ca să ne separăm pe noi. Noi trebuie să devenim oglinzi clare, în care celălalt să-și vadă varianta de autoiubire.

Mama, sora, nevasta, copilul, sunt elemnte care pleacă din viața ta. O iubesc ca pe toate ființele. Normal că sunt subiectiv, pentru că la nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea", a declarat Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D.

Citeste si: Bat clopotele de nuntă în 2022? Alex Velea oferă noi detalii despre căsătoria cu Antonia: „E încă surpriză!”

Connect-R, declarații despre Misha, fosta lui soție

Connect-R, declarații despre Misha, fosta lui soție

[Sursa foto: Captură YouTube]

Se vor recăsători Connect-R și Misha?

Celebrul cântăreț a recunoscut că a ajuns în punctul în care nu mai crede deloc în căsătorie, nici cu Misha și nici cu o altă femeie. Chiar și așa, nu exclude definitiv posibilitatea, făcând referire precis la cea care îl va înțelege din toate punctele de vedere.

„Nu știu, nu cred, pentru mine nu există viitorul decât imaginat. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. S-a întâmplat, dar nu mai este în momentul ăsta. Nu știu, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine. Am crezut foarte mult timp în ideea că în căsătorie e un mecanism din care să-mi extrag fericirea. Fericirea mea depinde doar de mine. Nu mai văd. Ideea asta cu jumătatea mea...care jumătate? Nu există altă femeie în viața mea.

Va exista în momentul în care o ființa de sex feminin va înțelege că nu eu sunt responsabil de fericirea ei... nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei. Dacă va înțelege lucrul acesta, da, e minunat", a mai spus Connect-R în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit în trecut! Cine este femeia cu care a pășit în fața altarului și de ce au divorțat: „Ai mei nu au știut”

Dana Nălbaru, dezvăluiri-șoc despre fiul ei: ”Nu este autist, este doar...”

Bella Santiago, cerere în căsătorie ca în filme! Cum a descris întreg momentul concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, cerută în căsătorie chiar în seara de Crăciun: „Tremur de fericire!”

Schimbări în grila Kanal D de weekend  

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri