Connect-R, dezvăluiri emoționante despre Misha, la mai bine de cinci ani de la despărțire: „Este extraordinară”

Connect-R si familia
Connect-R si familia

Ce se întâmplă între Connect-R și Misha, la mai bine de cinci ani de când au decis să divorțeze în mare secret.

Deși s-au despărțit acum mai bine de cinci ani și mulți fani și-au dorit să îi vadă din nou împreună, Connect-R și Misha au decis să aibă o relație extrem de bună, de dragul fetiței lor.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Misha și Connect-R se iubesc și se respectă reciproc, mai mult de atât, locuiesc chiar și în aceeași casă, formând în continuare o familie unită.

Citeste si: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Artistul are numai cuvinte de laudă despre mama copilului său și, invitat în cadrul unei emisiuni, Connect-R a dezvăluit ce se întâmplă cu Misha:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Connect-R si familia
Connect-R si familia, in vacanta[Sursa foto: Facebook]

„Misha este foarte bine, are mai multe proiecte, urmează să lanseze niște piese noi. A lucrat în studio la Randi, dar pe lângă muzică pot să zic de Misha este o mamă extraordinară, este extraordinară”, a spus artistul.

Citeste si: Connect-R și Misha, împreună la petrecerea de ziua fiicei lor! Cum s-au afișat cei doi după cinci ani de la divorț

Ce spune Connect-R despre fiica sa, Maya

Mai mult decât atât, artistul a vorbit și despre fetița lor, Maya, de care este foarte mândru. Deși este clasa întâi, micuța are multe activități extrașcolare, iar artistului nu-i vine să creadă ce mult a crescut.

„Am încercat să o tachinez pe Maya și am întrebat-o pe cine iubește mai mult pe mine sau pe mami.

I-am zis că mami e mai drastică, eu îți fac toate poftele. Știi ce mi-a răspuns: Tati, dacă tu ai avea doi copii ai putea să-l iubești pe unul mai mult decât pe celălalt”, i-a povestit Connect-R lui Măruță, spunând că fiica lui l-a lăsat fără replică cu răspunsul ei.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Ineu, nestemata Aradului

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies