Conchita De România, dezvăluiri șocante despre relațiile cu artiștii din România: „S-ar da foarte multe divorțuri”


Dudu, cunoscut de publicul larg drept Conchita de România, a oferit detalii neașteptat despre relațiile pe care le-a avut, de-a lungul vremii, cu artiști foarte cunoscuți de la noi din țară.


In articol:

Conchita Wurst de România este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați hair stiliști din București. Bărbatul a fost invitat, recent, în emisiunea moderată de Oana Radu, „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, acolo unde a făcut declarații surpinzătoare despre anumiți artiști de la noi din țară. Cine este Dudu, cunoscut ca fiind Conchita de România, și la cine s-a referit atunci când a venit vorba despre relațiile amoroase?

Citeste si: Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț: „Vina îmi aparține mie pentru că am acceptat”

Conchita De România, dezvăluiri despre relațiile cu artiștii din România

Conchita De România, dezvăluiri despre relațiile cu artiștii din România

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este Conchita de România

Nu foarte multe persoane știu, însă Conchita Wurst, câștigătorul Eurovision din anul 2014, are o copie fidelă chiar în România.

Dudu, pe numele lui real, este un cunoscut hair stilist din Capitală care a intrat în atenția publicului după ce și-a schimbat orientarea sexuală și a făcut diferite operații estetice la nivelul feței. Ce declarații a făcut acesta atunci când a fost întrebat dacă a întreținut sau nu relații amoroase cu artiști celebri din țară?

Citeste si: Câți bani cere Anna Lesko pentru o reprezentație de 45 de minute. Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată fanii din buzunare

Conchita De România, dezvăluiri despre relațiile cu artiștii din România

Conchita De România, dezvăluiri despre relațiile cu artiștii din România

[Sursa foto: Captură YouTube]

Conchita de România: „Eu nu am avut relații cu persoane gay”

Invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities, bărbatul a făcut o serie de mărturisiri la care nu s-ar fi așteptat nimeni niciodată.

Întrebat fiind dacă a întreținut relații sexuale cu diferiți artiști foarte cunoscuți de la noi din țară, bărbatul a răspuns afirmativ și chiar a dat de înțeles că ceea ce a legat cu ei ar putea avea un impact major în privința căsniciilor pe care le au.

Oana Radu: „Este adevărat că ai avut realții sexuale cu artiști celebri din România?”

Conchita: „Păi ar exploda televizorul și cred că mâine s-ar da foarte multe divorțuri. 0.005% m-au refuzat, în rest nu. Eu nu am avut relații cu persoane gay.”

Pe lângă acest subiect, Dudu a oferit informații și despre viața personală, mărturisind la un moment dat faptul că multe persoane pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului nu au văzut în el decât o ideală sursă financiară, nicidecum un prieten sau un partener de viață.

„Banii pentru mine au fost ultima problemă. Prietena mea mi-a furat 500 de lei...Din cauza a ceea ce s-a întâmplat în viața mea, oamenii văd în mine doar bani”, a mai spus Conchita De România la „Detectorul de minciuni”.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soția lui Andrei Mureșan de la Puterea Dragostei. Tânăra îi va dărui în scurt timp un copil

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Totul despre Iulia Burcea, iubita lui George Simion. “Gata, s-a rezolvat. Vă invit la nuntă!”

Cine este soția lui Cătălin Moroșanu. „Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea”

CRBL, la un pas de divorț? Ce s-a întâmplat între el și soția lui: „Discuții despre divorț..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri