Compatibilitati zodiacale in 2017. Ce nativi vor fi intr-o comuniune spirituala


2017 va fi un an al restartului. Toata lumea o va lua de la zero si asta pentru ca, din punct de vedere numerologic, acest an sta sub puterea cifrei 1. 1 simbolizeaza inceputul, revolutia, imprevizibilul, schimbarea de paradigme sociale.

In 2017 compatibilitatile se vor schimba, ca in fiecare an. Anumite semne zodiacale care nu s-au inteles pana acum vor face casa buna in viitor, asa ca trebuie tinut minut cu cine e bine sa colaborati in anul karmic 1.

Horoscopul compatibilitatilor! Uite cu cine te potrivesti perfect si cu cine sa nu te cuplezi niciodata!

FECIOARA + RAC = multa intelegere, imbinarea conceptiilor diferite de viata intr-un mod armonios, dragoste si, de ce nu, chiar copii. Racul si Fecioara au fost mai mereu la cutite. Cele doua semne zodiacale au trait mereu intr-un conflict mocnit, insa in 2017 trebuie sa isi uneasca fortele pentru a obtine ce vor. Vor fi intr-o puternica uniunie spirituala alegand drumuri similare in viata.

Top 5 cei mai irezistibili barbati, in functie de zodie

BALANTA + CAPRICORN = prietenie adevarata, perspective de viitor promitatoare si un succes financiar neasteptat. O zodie de aer si una de pamant pot face lucruri senzationale impreuna. In anul 2017 vor fi pe aceeasi lungime de unda si trebuie sa stie ca unul fara altul nu pot obtine lucruri importante, lucruri la care viseaza.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Emoționant! Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut cu Andreea Pirui și Marius la scurt timp de la eliminarea bărbatului de la Puterea dragostei!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri