Compatibilitate Vărsător. Cu cine se potrivește dintre cele 12 zodii

varsator compatibilitate

Cu cine se potriveste cel mai bine nativul zodiei Varsator

Citește mai jos cu ce zodii se înțelege cel mai bine nativul zodiei Vărsător. Compatibilitate Vărsător zodii și de cine trebuie să se ferească.

Atunci când vine vorba de compatibilitate între zodii, toată lumea a observat că are mai multe lucruri în comun cu anumite zodii, în timp ce cu alte zodii nu reușește să găsească nimic despre care să vorbească. Iată în articolul de mai jos compatibilitate Vărsător zodii.



Cum este un nativ Vărsător

Guvernat de Uranus, nativul zodiei Vărsător are o capacitate intelectuală fantastică, multe calități de comunicare și o capacitate de a înțelege noțiuni abstracte ieșite din comun.

Însă are și defecte, precum faptul că este un spirit rebel, are multe idei fixe pe care nu i le poți schimba și uneori o atitudine distantă care îi îndepărtează chiar și pe cei apropiați.


Ce așteptări are un Vărsător de la partener

Atunci când vine vorba despre așteptările pe care Vărsătorul le are de la partenerul de viață, atunci, acea persoană trebuie să știe că nativul zodiei Vărsător este de multe ori imprevizibil și dornic să își dezvolte ideile, așa că trebuie lăsat să se dezvolte și să lucreze în ritmul său.

Are nevoie de spațiu pentru a-și pune ideile în practică, de multe ori are nevoie de timp pentru a-și pune gândurile în ordine. După ce se ocupă de ce are de făcut, nativul zodiei Vărsător își va găsi timp pentru persoana iubită și va face ca tot efortul așteptării să merite.

barbatul varsator compatibilitate
barbatul varsator compatibilitate cu alte zodii[Sursa foto: PixaBay]

Compatibilitățile nativului Vărsător cu celelalte zodii


    Compatibilitate Vărsător- Berbec

Cei doi pot realiza un cuplu de-a dreptul exploziv. Aer cu Foc? Nici nu se putea mai bine, pentru că aerul întreține arderea și focul încălzește aerul. Pe cei doi îi leagă imprevizibilul, sunt mereu activi și se gândesc la planuri mărețe. În plus, celor doi le plac aventurile și pot avea parte de o relație de succes atât profesională, cât și amoroasă.


    Compatibilitate Vărsător- Taur

Cele două semne sunt semne fixe, care își doresc să aibă parte de o căsnicie așezată și liniștită, așa că împreună pot face acest lucru. Dacă găsesc o cale comună de înțelegere, au un viitor asigurat și liniștit, în care Vărsătorul va veni cu ideile, iar Taurul le va pune cu ușurință în practică. Cei doi adoră să creeze, sunt inventivi și se atrag de la primele întâlniri. Pot forma un cuplu provocator, capabil să răstoarne multe prejudecăți.


    Compatibilitate Vărsător- Gemeni

Două zodii de aer care se atrag permanent, fără să știe prea multe una despre cealaltă. Este o combinație ideală, unde cei doi nativi au parte de discuții lungi și pline de savoare, în care nu se plictisesc. Ambii reușesc să întrețină focul iubirii și au parte de o relație din care vor reuși să scoată tot ce au mai bun unul de la celălalt.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

varsator compatibilitate pesti
varsator compatibilitate pesti[Sursa foto: PixaBay]

    Compatibilitate Vărsător- Rac

Vărsătorul este prea axat pe tot ce ține de partea mentală, în timp ce Racul este adesea foarte sensibil și nu reușește să țină pasul cu el. Dacă Vărsătorul este un aventurier înnăscut, Racul este un casnic prin excelență, iar acest lucru s-ar putea să le aducă multe probleme în relație.

Este de obicei o opoziție peste care nu pot trece cei doi și, oricât de puternice sunt sentimentele, își vor da seama că sunt prea diferiți.


    Compatibilitate Vărsător- Leu

Cele două zodii pot forma un cuplu imbatabil dacă își unesc ideile și mintea. Reușesc permanent să stea față în față și să se motiveze, să se laude și să se susțină în tot ceea ce fac, să formeze o echipă admirată de către toți cei din jurul lor. Fie că este vorba despre o relație de afaceri sau o relație amoroasă, cei doi sunt entuziaști dacă reușesc să treacă peste unele diferențe pe care le au.

    Compatibilitate Vărsător- Fecioară

Cele două zodii nu par să se înțeleagă prea bine în viața amoroasă. Vărsătorul este mult prea inventiv pentru nativul zodiei Fecioară care este mult mai așezat. Au filosofii diferite de viață și își dau seama în curând că nu se potrivesc pe termen lung, așa că este mai bine să pună punct și fiecare să își vadă de viața sa.


    Compatibilitate Vărsător- Balanță

Astrologii cred că aceasta este o posibilă relație ideală. Cele două semne de aer se înțeleg perfect în cuplu, dar și ca parteneri de afaceri. Au mereu idei noi care pot revoluționa lumea, reușesc să facă multe compromisuri atunci când vine vorba despre relația de cuplu. Sunt rafinați, diplomați și se pot înțelege doar dintr-o privire. În această relație cuvintele și faptele sunt în măsură importante și sunt un exemplu pentru cei din jurul lor.

Citeste si: CITESTE: Horoscopul iubirii. Cum stau zodiile cu dragostea in februarie, luna iubirii


  Compatibilitate Vărsător- Scorpion


Cei doi nativi comunică pe frecvențe complet diferite și nu par să lase unul de la celălalt. Vărsătorul nu acceptă latura geloasă a Scorpionului, Scorpionul nu vrea să tolereze sub nicio formă imaginația și independența Vărsătorului. Se atrag din punct de vedere erotic, însă posesivitatea exagerată a Scorpionului nu îi va prinde bine partenerului său. Este o fericire greu de imaginat, chiar imposibilă.

Citește și: VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”- kanald.ro

Citește și: Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit- stirilekanald.ro

Compatibilitate Varsator zodii
Compatibilitate Varsator zodii, cu cine se potrivesc nativii[Sursa foto: PixaBay]

Compatibilitate Vărsător- Săgetător

Cele două zodii își propun permanent să cucerească lumea, așa că pot forma o echipă formidabilă la locul de muncă, într-un parteneriat de afaceri în care cei doi se folosesc de calitățile celuilalt. Găsesc mereu sprijin unul în celălalt și pot contribui la descoperirea unor lucruri noi. În cazul în care intervine iubirea, această relație va fi dominată de sinceritate, de paiune și nimic nu poate interveni în acest cuplu.

Citeste si: Cât de încăpățânate sunt zodiile. Află cine e pe primul loc!


 Compatibilitate Vărsător- Capricorn

Este o combinație interesantă, în care ambii parteneri au multe de învățat unul de la celălalt. Vărsătorul vine cu inovația, în timp ce Capricornul îl ajută pe partenerul său să fie mai așezat și mai răbdător, îi temperează pornirile. Poate fi o relație care se dezvoltă spontan și poate fi de lungă durată sau poate trece testul timpului.


  Compatibilitate Vărsător- Vărsător

O relație în care aventurile și imaginația primează nu are cum să fie o relație plictisitoare. Două persoane efervescente care știu cu ușurință ce vrea una de la cealaltă, fără să spună prea multe. Reușesc să se stimuleze intelectual permanent și să formeze o echipă de invidiat printre cuplurile din jurul lor.


  Compatibilitate Vărsător- Pești

Vărsătorul este un veșnic îndrăgostit, iar nativul zodiei Pești este sensibil și atent la nevoie celuilalt. Vărsătorul este semn de apă, în timp ce Peștii sunt semn de apă. Cei doi își vor dedica viața pentru a-i salva pe ceilalți și chiar se vor sacrifica pe ei pentru binele celorlalți. Pe plan financiar pot lucra foarte bine acești nativi. Se pot și îndrăgosti, dar vor avea parte de o relație lipsită de entuziasm și va fi una mai degrabă liniară.



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Zodiile bărbaților răi. Care este intenția lor și cum să le faci față

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate. Razbunarea e la cote maxime

Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies