Cocoș de la Călărași, copil dintr-o relație extraconjugală. Cum a aflat soția de acest lucru. “Nu aveam dubii nicio secundă pentru că a știut cum să joace.”

Cocoș de la Călărași, copil dintr-o relație extraconjugală. Cum a aflat soția de acest lucru. “Nu aveam dubii nicio secundă pentru că a știut cum să joace.”
Cocoș de la Călărași, copil dintr-o relație extraconjugală. Cum a aflat soția de acest lucru. “Nu aveam dubii nicio secundă pentru că a știut cum să joace.”

Soția lui Cocoș de la Călărași, despre cum a aflat că soțul ei are un copil dintr-o relație extraconjugală.

Cocoș de la Călărași este un manelist din Călărași, care a ajuns pe locul 1 Pe YouTube cu melodie care a strâns peste 6 milioane de vizualizări. Acesta are o familie fericită și se bucură de soția lui și de cei doi copii. Invitați în cadrul podcastului Fiță cu Adița, soția lui Cocoș de la Călărași a vorbit, de față cu el, despre cum a aflat că soțul ei mai are un copil dintr-o relație extraconjugală, iar ea a spus că nu se aștepta la acest lucru, deoarece relația lor era una foarte închegată și deja se

gândeau la viitorul fiicei pe care o au împreună. 

„Nu a fost greu, a fost greu pentru faptul că el mi-a ascuns. (Nr. Ca soțul are un copil dintr-o relație extraconjugală). Toată lumea știa, apropiații, iar el nu a vrut oarecum să mă trădeze, să aflu. Și ar fi dori să aflu de la el, dar nu a fost niciodată pregătit să vină să-mi spună. Și într-o bună zi am aflat.

Pentru că lumea atunci când vine să-ți dea o veste nu vine și îți spune: uite s-a întâmplat…. Ci „Știi ce-a făcut bărbată-tu? A făcut copil cu una.” Nu mă așteptam  pentru că relația noastră era foarte închegată, deja ne gândeam la viitorul Melissei, fiind la adolescență, începuse să admire băieți, probleme la școală că nu mai voia să meargă și multe.”, a povestit soția lui Cocoș de la Călărași.

Reacția lui Cocoș de la Călărași când soția lui a aflat de copil

Citește și: Adrian Minune, despre legătura pe care o are cu Florin Salam. „Eu sunt tatăl lui spiritual.”

Cocoș de la Călărași
Cocoș de la Călărași[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord.”

Aceasta nu a dezvăluit de la cine a aflat vestea, însă spune că primea foarte multe telefoane, iar în momentul în care a venit cineva acasă și i-a spus, a urcat la el, l-a întrebat dacă este adevărat, iar el a rămas șocat pentru că nu se aștepta să afle. Nu a bănuit nicio secundă de faptul că el a mai avut o relație în paralel. 

„Am mers, am urcat în casă, l-am întrebat dacă este adevărat, a fost șocat pentru că nu se aștepta sa aflu.

Nu aveam dubii nicio secundă pentru că a știut cum să joace. Am aflat. Nu mai contează de la cine, cum și în ce fel, primeam foarte multe apeluri telefonice. Nu a fost un mod chiar frumos.”, a mai povestit aceasta.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Cocoș de la Călărași
Cocoș de la Călărași[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani!„Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies