Cleopatra Stratan și-a surprins viitorul soț de ziua lui de naștere


Edward Sanda a împlinit recent 24 de ani. Cleopatra i-a transmis un mesaj emoționant pe măsură.


In articol:

Edward Sanda a avut parte de un concert la Iași chiar și de ziua lui de naștere, iar Cleopatra Stratan, împreună cu tatăl său, Pavel Stratan, au urcat împreună pe scenă și i-au cântat „La mulți ani” viitorului soț al artistei.

Emoțiile au fost de proporții mari, în special când publicul a început să cânte alături de cei doi artiști.

Edward Sanda a fost profund emoționat și a mulțumit publicului înclinându-se în fața lui. În plus față de ceea ce s-a întâmplat pe scenă, Cleopatra a insistat să-i declare iubitului ei, Edward Sanda, un mesaj plin de emoție care i-a sensibilizat chiar și pe cei care erau prezenți la concert.

„Dragostea mea, astăzi împlinești 24 de veri. Sunt atât de recunoscătoare că te am și că fac parte din viața ta ca iubită, soție, prietenă și parteneră for life! Îți doresc tot binele, succesul și norocul din Univers, iar iubirea, dragostea și afecțiunea îți garantez că o vei avea mereu de la mine!❤ TE IUBESC INFINIT!!!”, a scris tânăra pe Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri pentru căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor face nuntă curând și sunt foarte emoționați pentru importantul eveniment. Aceștia își vor declara iubire veșnică într-un cadru intim, unde vor fi prezente doar persoanele apropiate artiștilor, iar ceremonia se va realiza pe un ponton, în aer liber.

Citeste si: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit

„Vara asta, la final. Aproape de septembrie. Suntem în pregătiri. Ne-am gândit la toate detaliile dar le pregătim pe toate din timp. Pentru noi, nunta e un eveniment simplu deoarece noi considerăm că viața de cuplu contează, ceea ce trăim noi contează, nu nunta și nu petrecerea. De aceea vrem sa facem totul la nivel de suflet, simplu și restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei să fie alături de noi în ziua respectivă. Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționăm după mentalități. Nu facem lucruri doar că așa se face, că dacă nu…fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă”, a mărturisit tânărul cuplu.

 

Cei doi artiști s-au cunoscut în 2014, când Edward Sanda cânta în deschiderea unui concert la Caracal, după care s-au revăzut în 2018, la studio. Colaborând și văzându-se din ce în ce mai des, tinerii au realizat că sunt făcuți să fie împreună.

Tinerii trăiesc o poveste de dragoste din 2020 care urmează să fie conturată la nunta lor de poveste.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 2 decembrie 2022. Află ce zodie este destul de categorică

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Calendar ortodox 2 decembrie 2022. "Sfinte Prorocule Avacum, luminează, Bunule, inima mea cu harul Tău!"

Anunț important pentru cei cu pensii până în 3.000 de lei! Se întâmplă din oficiu, începând cu anul viitor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri