Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns în fața judecătorilor! Ce au decis în privința copiilor


Vedetei nu i-a picat bine decizia.

La câteva luni după ce Claudia Părășcanu a anunțat că se desparte de Gabi Bădălău, artista a câștigat prima bătălie în divorțul care se anunță unul destul de anevoios, din cauza cererilor vedetei.

Magistraţii judecătoriei Bolintin Vale au dat o primă decizie. Este vorba despre custodia celor doi băieţi ai lor, Gabriel şi Nicolas. Conform unei publicații, cei doi băieţi vor sta în Constanţa, cu mama lor, urmând să petreacă două weekend-uri pe lună alături de tatăl lor, la Bolintin Vale.

Din primele informaţii, Claudiei Pătraşcanu nu i-a fost pe plan această decizie, nu a fost de acord cu programul.

Citeste si: Mara Bănică, reacție dură după divorțul Claudiei Pătrășcanu de Gabi Bădălău: „Sunt convinsă că a căpăcit-o”

Citeste si: Doamne, cat de sexy poate sa fie Claudia Patrascanu! Nici nu zici ca e mama a doi copii - FOTO

Citeste si: Claudia Patrascanu, tinuta stilata la o cafenea! Cum s-a imbracat vedeta!


„Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00. În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00. În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a doua săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din data de 23 decembrie ora 17.30, până în data de 30 decembrie ora 18.00”, au mai decis magistraţii.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Întâlnirea unui tractorist cu jucăușa căprioară Bambi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri