Clasicul smokey eyes. Cum sa il realizezi, pas cu pas


De cate ori nu ne-am dorit sa fim sexy, dar si misterioase?

De cate ori nu ne-am dorit sa avem o privire magnetizanta? Cu siguranta un smokey eyes clasic, intens, ne poate oferi asta.

Recomand ca atunci cand realizezi un machiaj intens, sa faci intai ochii si apoi tenul. Astfel poti sterge cu un demachiant orice urme de fard care, de regula, cad sub ochi si astfel nu vei incarca inutil tenul.

Iata cum poti sa il realizezi, pas cu pas:

Pasul 1: Aplica o baza pentru fardul de pleoape.

Pasul 2: Cu ajutorul unei pensule plate, aplica o culoare intensa pe toata pleoapa mobila. Eu am ales sa folosesc o nuanta intensa de maro, cu irizatii.

Pasul 3: Ia o pensula pentru blending curata si, prin miscari circulare, estompeaza fardul aplicat anterior. Intentia este de a sterge orice linie dura.

Pasul 4: Cu ajutorul unei pensule plate, de dimeniune mica, aplica putin fard negru de la baza pleoapei pana spre mijlocul acesteia. Atentie sa nu iei foarte mult fard negru pe pensula!

Pasul 5: Aplica un fard crem deschis sau un iluminator pe arcada. In acest caz, eu am ales sa folosesc un iluminator auriu.

Pasul 6: Folosind o pensula mica, cu perii foarte scurti, aplica fard pe pleoapa inferioara, la baza genelor. Apoi sterge pensula si intinde fardul in jos, incercand sa estompezi culoarea. Poti folosi acelasi fard pe care l-ai aplicat pe pleoapa superioara sau un fard negru. In acest caz, eu am ales sa folosesc acelasi maro aplicat si pe pleoapa superioara.

Pasul 7: Aplica un creion negru pe interiorul pleoapei inferioare, zona cunoscuta ca „waterline”.

Pasul 8: Aplica rimelul preferat, in mai multe straturi, atat pe genele de pe pleoapa superioara, cat si pe cele de pe pleoapa inferioara.

Continua prin a-ti machia tenul (fond de ten, corector, pudra). Apoi nu mai ramane decat sa aplici blushul si rujul. Rujul neaparat trebuie sa fie intr-o nuanta nude.

Material oferit de Ana Iftode Make-up Artist


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri