2022: SMS-uri de VALENTINE’S DAY. Trimite cele mai frumoase texte de Ziua Îndrăgostiţilor


Transmite un mesaj/sms de Valentine’s day. Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări pentru Ziua Îndrăgostiţilor de 14.02.2022


In articol:

14 februarie este declarată de ani buni... Ziua Îndrăgostiților. Ca semnificaţie, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin reprezintă o încununare a iubirii, deși nu este o sărbătoare publică în orice țară. Vrei să îţi surprinzi soţul, soţia, iubitul sau iubita cu un mesaj?

Ziua Îndrăgostiților este o zi a iubirii, aşa că îi poţi transmite „Valentinului tău” un sms ce îl poate suprinde. Indiferent cum sărbătorești, un mesaj emoționant este mereu bine-venit într-o zi de 14 februarie.

Fie că este vorba de un mesaj text, de un mesaj vocal sau de o felicitare, îi poți scrie ceva romantic și semnificativ. Mesajul ar putea fi scurt și drăguț sau lung și elaborat. Sărbătorește cea mai romantică zi a anului alături de cel ce îţi este drag. Pentru câteva mesaje și citate de Ziua Îndrăgostiților (14.02.2022), inspiră-te din lista de mai jos.

Mesaje, SMS-uri, urări sau felicitări de Valentine’s day- 14 februarie 2022

Citeste si: CITEȘTE: Idei de cadouri de Valentine's Day

Citeste si: CITEȘTE: Tradiții și obiceiuri de Sfântul VALENTIN. Ce trebuie să faci de Ziua Îndrăgostiților

“Grijă, curajul, tandrețea și atenția ta mă fac fericit! Îți aparțin cu fiecare celulă și apreciez fiecare minut petrecut împreună. Te ador și te iubesc foarte mult!”

„Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ţi fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiţi că vei înflori numai pentru mine.”

“Fie ca această zi să fie amintită toată viața, iar aripile invizibile ale Cupidonului să ne ducă într-o țară inepuizabilă numită „Iubire”!

“Felicitări, soțul meu iubit. Iubirea noastră să nu se estompeze niciodată, ci să devină centrul universului nostru comun, în jurul căruia ne vom construi propria lume și o vom umple de fericire fără margini și sentimente minunate. Happy Valentine’s Day!”

“Dragul meu, în această minunată sărbătoare vreau să vorbesc despre cât de mult te iubesc! Ești foarte amabil, atent, grijuliu, puternic, deștept. Într-un cuvânt, ai tot de ce am nevoie atât de mult. Îmi doresc ca Valentine’s Day să fie foarte romantic și pur și simplu de neuitat pentru noi. Iubire, gingășie, îmbrățițări cât mai multe!”

„Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

“Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi mulţumesc pentru tot.”

Citeste si: CITEȘTE: 5 Restaurante cu atmosferă romantică pentru îndrăgostiți

mesaje de valentines day 2022

Citeste si: CITEȘTE: Mesaje de DRAGOSTE pentru 3 luni de relaţie

“Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!”

“Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

“Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

“De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

“Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”

“Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune “Uite asta”.

” Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger! “

“Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”

“Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

Citeste si: DESCOPERĂ: Mesaje de "bună dimineața" pentru iubit. Arată-i că te gândești la el de la prima oră!

Citeste si: DESCOPERĂ: 5 filme de dragoste la care să vă uitați în 2022

“Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

“Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”

“Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne”

“Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!”

Mesaje de Valentine’s day pe data de 14.02.2022

Urari de valentines day haioase

Citeste si: DESCOPERĂ: Și fetele fac cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Iată 10 cadouri inspirate pentru iubitul tău

“De Ziua Îndrăgostiților, vreau să te felicit, draga mea, și să te sărut tare! Sunt fericit de a fi alături de tine, de a petrece timpul cu tine, indiferent de dispoziție și circumstanțe. Sper în dezvoltarea fericită a relațiilor noastre, visez să te văd cât mai repede, să avem multe sărbători diferite, pe care le vom sărbători cu bucurie și veselie. Te iubesc, draga mea!”

“Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.”

“Ce prezenţă! Ce inteligenţă! Cât farmec! Şi ce ochi frumoşi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?”

Dragostea noastră e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează şi că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofileşte”.

„Aş vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor şi să ajung în cer, să le spun îngerilor că şi pe Pământ există Raiul. Te iubesc!”

“Pentru lume tu eşti cineva, pentru cineva tu eşti lumea! Cu multă dragoste, Cineva.”

“Vorbesc cu canapeaua şi flirtez cu televizorul. Dă-mi un mesaj înainte să încep să fac avansuri frigiderului!”

”Te iubesc pentru că pot fi eu însămi doar când sunt cu tine, pentru că simt că pot să-ți spun orice, pentru că atunci când mă gândesc la tine mă înconjoară un sentiment minunat. De fiecare dată îmi spui exact ce vreau să aud, ești perfect, ești exact cum îmi doresc să fii, te ador!”

De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

felicitari de valentines day 2022

„Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi mulţumesc pentru tot!”

“Pentru o lume întreagă eşti o singură persoană. Dar pentru mine eşti o lume întreagă.”

“Nu-mi place să spun poveşti de iubire şi nici declaraţii siropoase. Cred că este mai simplu să spun TE IUBESC!”

“Puiului meu drag: Ce-ar fi dacă într-o zi nu ţi-aş mai privi ochii? Aş înnebuni. Şi ce-ar fi dacă într-o zi buzele nu mi le-ai mai dărui? Aş îngheţa şi m-aş topi şi aş muri. Te iubesc cu dor, al tău pentru veşnicie.”

“Niciodată trandafiri mai frumoşi nu înfloresc ca atunci când două inimi între ele se iubesc.”

“Zile în şir m-am tot gândit ce cuvânt ar fi mai potrivit să-ţi spun. Că o dulce ameţeală mă cuprinde atunci când mă gândesc la ţine. Şi acum mă pierd. Nu vreau, nu pot să mai gândesc. Pur şi simplu te iubesc şi alte cuvinte nu găsesc.”

“Îmi este foarte dor de ţine, cu toate că încerc să nu mă gândesc la asta, sunt însă două momente când nu reuşesc: ziua şi noaptea.”

“Privesc înapoi aşteptând o regăsire, revăd şi acum chipul tău, va fi totdeauna o eternă iubire. Pentru tine, pentru mine, pentru noi.”

“Dacă sărutările ar fi apă, ţi-aş dărui un ocean întreg. Dacă îmbrăţişările ar fi frunze, ţi-aş dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spaţiu, ţi-aş dărui o galaxie.”

“Între noi există un ocean. Pădurile şi munţii ne despart e?  Nu sunt superman, dar dă-mi o secundă şi voi zbura peste mări şi ţări pentru a-ţi trimite dragostea mea. Ai primit-o ?”

“Aş vrea să fiu o lacrimă în ochiul tău, pentru a putea aluneca pe obrazul tău şi a ajunge pe buzele tale, dar nu aş vrea că tu să fii o lacrimă pe obrazul meu pentru că te-aş pierde ori de câte ori aş plânge.”

“Dragostea. Toată viaţă mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plâns după ea. Acum, lângă ţine, am găsit-o!”

“Toată lumea ar vrea să fie ca şi Soarele, pentru a-ţi lumina viaţă. Eu aş prefera să fiu ca Luna, pentru a putea să-ţi luminez cele mai întunecate clipe.”

Felicitări de Valentine’s day – 14 februarie 2022

mesaje de valentines day

“Dragostea înseamnă să respiri, să speri, să ierţi şi să iubeşti. Dacă aş fi un nor, aş sta tot timpul deasupra ta, dacă ai fi pământ eu aş fi apă, dacă ai fi răutatea, eu aş fi puritatea. Te iubesc foarte mult şi cred că fără ţine nu aş mai putea trăi în această lume, care mi s-ar părea că ziua fără soare sau noaptea fără stele.”

“Încearcă să pătrunzi cu privirea dincolo de ferestrele sufletului, în depărtare şi gândeşte-te la mine, pentru că mă vei găsi oricând lângă inima ta. Te iubesc!”

“Pe pământ trăiesc şase miliarde de oameni, dar numai tu eşti jumătatea mea.”

“Când sunt cu tine, mă simt împăcat cu lumea întreagă.”

”Dacă aş planta o floare, de fiecare dată când mă gândesc la tine, aş merge acum printr-o grădină plină de flori, fără să îi mai găsesc capătul.”

”Ai reușit să faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta și pentru un milion de alte motive, te iubesc!”

„Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite asta”.

“Sigur nu sunt cel mai simpatic bărbat din lume şi nici cel mai deştept şi nici cel mai bogat, dar sigur sunt cel mai norocos.”

“Dragostea constă în dorinţa de a da ceea ce este al tău altuia şi de a simţi fericirea acestuia că şi cum ar fi a ta.”

“Mă îndoiesc că stelele sunt de foc, mă îndoiesc că soarele se mişcă, mă îndoiesc că adevărul poate fi minciună, dar niciodată nu mă îndoiesc că te iubesc!”

“Te iubesc cum iubeşte pasărea, pădurea, cum iubeşte aurora, soarele, cum iubeşte floarea, rouă dimineţii. Cu tine trăiesc, exist, iubesc. Fără tine nu sunt nimic.”

“Visez doar la ţine… visez că vei fi mereu lângă mine. Oare visul meu se va împlini?”

“M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe ţine. Abia atunci am realizat cât de bogată sunt!”

“Dacă viaţă ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritor. Te iubesc, dragul meu!”

“Anul acesta m-am gândit să petrecem ziua de Sf. Valentin într-un mod curat şi sănătos. Hai să ne întâlnim sub duș!”

“Buzele tale par să se simtă singure. N-ar vrea să le întâlnească pe ale mele?”

“Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pt mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra fără să-ţi dai seama că pentru mine tu eşti viaţa!”

“Vată de zahăr? NU… Sirop de căpşuni? NU… Ciocolată? NU… Nu pot găsi nimic atât de dulce că tine!”

Urări de Valentine’s day. Mesaje pentru Valetin/ Valentina

Citate despre ziua indragostitilor

“Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne”

”Pot să nu te mai văd, dar nu pot să mi te scot din inimă. Pot să nu te mai ating, dar nu pot să mi te scot din minte. Poate nu mai însemn nimic pentru tine, dar tu vei fi întotdeauna specială pentru mine.”

“Iubitule, felicitări de Valentine’s Day! Îmi doresc ca dragostea noastră să devină mai puternică și mai consistentă. În relația noastră, să existe întotdeauna un loc al pasiunii. Îmi doresc ca basmul primei noastre întâlniri să trăiască întotdeauna în inimile noastre.”

“Te iubesc nu doar pentru ceea ce eşti, ci şi pentru ceea ce sunt eu, atunci când sunt cu tine.”

“Îmi cade o lacrimă din ochi şi nu ştiu ce e cu mine, dar un singur lucru însă ştiu mi-e tare dor de tine.”

“Dragostea este înţelepciunea nebunului şi nebunia înţeleptului.”

“Zâmbetul tău este răsăritul meu, sărutul tău este apusul meu. Îţi mulţumesc!”

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

“Iubirea înseamnă să sculptezi în inima ta chipul celui iubit şi ochii tăi să fie oglindă în care să se reflecte chipul celui iubit!”

“Odată mi s-a întâmplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine.”

Cine are capacitatea de a se îndrăgosti poate avea mereu încredere în iubire şi în valoarea omului de care s-a îndrăgostit!

Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii, căci ea dacă te consideră vrednic îţi va îndrepta ea cursul!

“Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

“Poţi să spui „Te iubesc” într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.”

“Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”

“Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune: „Uite, asta!”.

“Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne.”

“Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!”

“Dragostea este că atunci când stai pe cimentul moale: chiar dacă pleci, urmele-ţi rămân acolo.

“Dragostea e la fel că o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează. Și că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofileşte.”

La mulți ani de Valentine's Day!


Abonează-te pe

Citește și:

2022: Tradiții și obiceiuri de Sfântul VALENTIN. Ce trebuie să faci de Ziua Îndrăgostiților

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

5 Filme de dragoste la care să vă uitați în 2022

5 Restaurante cu atmosferă romantică pentru îndrăgostiți

DESCOPERĂ: Horoscop 14 februarie 2022. O zodie se va distra pe cinste


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am reluat statul în chirie”. Cum a ajuns să trăiască Otilia Bilionera după ce fostul impresar i-a luat totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri