CITEȘTE: Cum arată o ținută de cocktail pentru femei. Imagini cu vedete

Tinuta casual femei petrecere
Andra

Iată câteva sugestii de ținute cocktail pentru femei, care vă vor pune în valoare personalitatea.

Ce este ținuta cocktail. Elementele reprezentative

Ținuta de cocktail este de fapt acel cod vestimentar care presupune alegerea unei ținute elegante, care se potrivește unui evenimet festiv, unei petreceri sau unui garden party unde se vor servi băuturi alcoolice.

Este un stil vestimentar maleabil, aspect care se traduce prin faptul că ai o multitudine de variante la dispoziție. Rochia poate avea orice model sau lungime și îți este permis, în egală măsură,  să renunți la clasicul outfit alcătuit doar dintr-o rochie și pantofi cu toc.

Care este diferența dintre ținuta cocktail și stilul „black tie"?

O ținută formală se traduce de obicei printr-o rochie lungă și elegantă combinată cu pantofi cu toc, în cazul femeilor și un  costum  sobru de culoare închisă, completat cu o cravată de culoare neagră pentru bărbați. Aceste ținute sunt specife stilului „black tie”, acesta fiind mult mai strict în comparație cu ținutele cocktail.

Ținute de cocktail cu rochie

1.Rochia vaporoasă în tonuri primăvăratice

Petrecerile găzduite în grădină te vor duce cu gândul la prospețime, la natură și outfitul tău trebuie să reflecte acest lucru.

Pentru a construi o ținută cocktail potrivită pentru un eveniment în aer liber, poți alege culori inspirate din natură  ca de exemplu un verde iarbă, un galben puternic ca soarele sau chiar o combinație de culori care să ilustreze florile.

Poți alege o rochie dintr-un material vaporos, pe care să o completezi cu o împletitură atipică.

Citeste si: Idei de ținute casual pentru 2021! Iată cum obții un look perfect!

Cum arată o ținută de cocktail pentru femei
Jojo[Sursa foto: Instagram]

2.Rochia cocktail babydoll pentru petreceri vibrante

Dacă sunteți adepta culorilor intense,  rochia cocktail tip babydoll,  cu efect de acuarelă și motive florale   este alegerea ideală pentru o petrecere pe timp de vară, în grădină.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

3.Rochia vaporoasă cu print floral

În cazul evenimentelor tip cocktail, vă recomandăm să evitați rochiile foarte mulate pe corp și să alegeți rochiile vaporoase cu print floral.

Accesorizați-le cu piese clasice, simple, dar de efect și păstrați notele casul la nivel de coafură și machiaj.

4.Rochia cocktail albă 

Dacă la nunți este o greșeală fatală alegerea unei ținute albe, la petrecerile de tip cocktail, la aniversări sau la orice alt eveniment de gen, rochia midi albă este alegerea ideală, mai ales dacă alegeți un model cu volane sau cu o croială ieșită din tipare. 

Accesorizarea va face diferența și astfel vei putea să aduci în prim plan perechea preferată de cercei sau colierul prețios din garderoba ta.

Citeste si: Garderoba de bază a unei femei. Ce piese nu trebuie să lipsească si cum le alegi

Ținute de cocktail cu pantaloni

1.Salopeta neagră cu pantalon

Dacă nu vă simțiți confortabil în rochie, nu trebuie să  o purtați doar pentru că așa impun trendurile. Ținuta perfectă trebuie să vă pună în valoare personalitatea și să vă facă să vă simțiți bine în pielea voastră.

Astfel că, puteți alege un pantalon elegant, un jumpsuit boho chic de culoare neagră sau o salopetă cochetă din dantelă pentru o notă de rafinament.

2 .Ținuta cocktail cu pantaloni largi

Un pantalon de culoare neagră, larg, dintr-un  material delicat, cu o croială vaporoasă, poate fi alegerea perfectă, indiferent de eveniment. Accesorizați ținuta cu elemente puternice și adăugați o pată de culoare pentru petrecerile casual sau cu articole finuțe pentru ocaziile formale.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cum arată o ținută de cocktail pentru femei
Andreea Bănică[Sursa foto: Instagram]

Cum arată o ținută de cocktail pentru femei
Andreea Antonescu[Sursa foto: Instagram]

Cum arată o ținută de cocktail pentru femei
Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

3.Ținuta cocktail cu pantaloni din material sidefat 

Ținuta cocktail perfectă trebuie să conțină un element fashion forward, în special în cazul unui eveniment monden. Alegeți pantalonii din material sidefat cu ajutorul cărora veți reuși să atrageți toate privirile și accesorizați-i cu un top negru și sandale înalte cu barete subțiri.

Ținute de cocktail cu bluză și fustă

Cum arată o ținută de cocktail pentru femei
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Instagram]
Cum arată o ținută de cocktail pentru femei
Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Stilul smart casual pentru femei. Exemple de ținute potrivite pentru orice ocazie

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cum să te machiezi la școală. „Pentru că machiajul să arate foarte bine şi să fie rezistent, foartă importantă este rutina zilnică de îngrijire a tenului"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies