Compatibilitate între Berbec și Taur


Majoritatea persoanelor urmăresc frecvent horoscopul, pentru a afla cum le va merge ziua. Însă dacă puteți afla și dacă sunteți compatibil sau nu cu persoana iubită?


In articol:

V-ați gândit vreodată dacă există o compatibilitate între voi și partenerul de viață? Aflați din rândurile următoare dacă există sau nu compatibilitate între un Berbec și un Taur.

 

Zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt foarte veseli de fel, temperamentali, sunt perseverenți în atingerea obiectivelor și nu acceptă sub nicio formă compromisuri. Tind să își apere punctul de vedere cu orice preț, mai ales dacă sunt siguri pe ei că dețin dreptatea. Aceștia nu se lasă deloc influențați de persoanele din jurul lor, iar în dragoste sunt firi foarte pasionale. Indiferent de obstacolele apărute într-un drum, Berbecii își vor urmări mereu obiectivele stabilite.

Atunci când vine vorba de dragoste, Berbecii sunt persoane foarte implicate și oferă tot ce au mai bun, însă odată ce le-ai greșit, nu mai e cale de întoarcere.

zodia berbec

Citeste si: CITEȘTE: Ce meserii se potrivesc în funcție de zodie

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur sunt harnici și perseverenți. Datorită acestor caracteristici au și succes în ceea ce fac.

Aceștia au o răbdare ieșită din comun și nu se dau la o parte din drumul pe care și l-au stabilit. Taurii nu prea țin cont de părerile celor din jur și își văd de mersul lor. Sunt persoane foarte calme, dar în momentul în care cineva le-a supărat, nu mai țin cont de nimeni și de nimic. De asemenea, acești nativi nu uită niciodată nimic. Totodată, atunci când vine vorba de dragoste, intervine gelozia, dar și loialitatea față de partener. 

zodia taur

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop SĂGETĂTOR aprilie 2022. Nativii Săgetător se simt neîmpliniți

Compatibilitate între BERBEC și TAUR

Din cauza faptului că Berbecul și Taurul sunt două zodii foarte diferite, fiind din semne diferite, relația dintre cei doi se va menține cu dificultate. În timp ce zodia Berbec este un semn de foc, iar caracteristica lor principală este impulsivitatea, nativii zodiei Taur sunt semne de Pământ, care au nevoie de stabilitate, iar în același timp se tem foarte tare de schimbările care pot avea loc de-a lungul vieții lor. Se recomandă ca aceste zodii să evite să se îndrăgostească una de cealaltă, dar dacă totuși o fac, ar fi bine să existe anumite reguli de luat în considerare între cei doi.

În primul rând, Berbecul trebuie să țină sub control agresivitatea din gesturi, dar și din gândire. Astfel, le vor oferi Taurilor ocazia de a se manifesta. În schimb, Taurii, pentru că au o fire mai lentă, ar putea să apară brusc, chiar de la început, anumite certuri. Deși sunt caracterizați prin senzualitate și seriozitate, nu vor oferi totul încă de la început, ceea ce face totul mai palpitant într-o relație, pentru că îl va lăsa pe Berbec să descopere aceste lucruri legate de el.

horoscop 2022

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop CAPRICORN aprilie 2022. Ce schimbări se produc în relația cu partenerul de viață

Berbecii trebuie să fie mai atenți la partenerii lor, Taurii. Acest lucru va duce spre o cale mai bună în relația dintre cei doi, acesta descoperind treptat plăcerile și nevoile pe care Taurii le au. Ținând cont că Taurii sunt persoane mai încete care fac totul cu calm, Berbecii trebuie să învețe să accepte acest lucru, dar în același timp să se și adapteze. Tocmai de aceea, este greu de menținut o relație între un Berbec și un Taur, fiind firi total diferite.

Un secret al Taurilor, este legat de faptul că adoră mâncarea. Acest aspect poate să fie folosit de către aceștia, pentru a se apropia de Berbeci. Iar pentru ca relația dintre cei doi să meargă, singurul lucru de care trebuie să țină cont amândoi, este că trebuie să lase din când în când fiecare de la el. Taurii ar putea să încerce să fie mai rapizi în ce fac, iar Berbecii să mai renunțe puțin la această rapiditate din mișcare și gândire.

Cu toate acestea, nativii zodiei Taur cu nativii zodiei Berbec, chiar pot forma o relație de invidiat. Datorită diplomației pe care Taurii o dețin, pot atinge cu ușurință un echilibru în relație. Fapt ce se datorează și că pun punct tendințelor Berbecilor, de a fi competitivi. Dacă stăm să analizăm și senzualitatea pe care ambele zodii o au, îmbinate cu diplomația și respectul reciproc, cei doi pot avea o relație chiar perfectă. 

horoscop zilnic kfetele

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop VĂRSĂTOR aprilie 2022. Nativii Vărsător sunt invitați să iasă în lume

 

Abonează-te pe

Citește și:

Zodii care fug de căsătorie. Nu este pe lista lor de dorinţe

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ce meserii se potrivesc în funcție de zodie

CITEȘTE: Horoscop 10 Martie 2022. Află ce zodie este bântuită de trecut

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce reprezintă sărbătoarea de Crăciun
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri