Cine este ROXANA BLENCHE. „A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate"


Roxana Blenche a surprins pe toată lumea cu talentul ei în arta gastronomiei și a reușit să cucerească inimile telespectatorilor în timpul participării sale la emisiunea culinară. Descoperă, în rândurile de mai jos, cine este Roxana Blenche, cum a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați bucătari și cine este partenerul ei de viață.


In articol:

Participarea Roxanei Blenche la emisiunea culinară „Chefi la cuțite” nu i-a adus decât un mare succes și o comunitate impresionantă de fani care abia așteaptă să afle cât mai multe secrete în bucătărie de la ea.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este LIVIU VÂRCIU. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, căsătorie, copii

Cine este Roxana Blenche

Cine este Roxana Blenche

[Sursa foto: Instagram]

Cine este Roxana Blenche

Născută pe data de 7 aprilie 1993 şi crescută în Baia Mare, Roxana Blenche își are originile în Sălaj. Se pare că tatăl tinerei a fost din comuna Poiana Blenchii, acolo unde Roxana îşi petrecea vacanţele de vară în copilărie.

„Tatăl meu a fost din Poiana Blenchii. În copilărie, a fost foarte frumos. În vacanţele de vară mergeam la bunici şi îi ajutam la munca agricolă, de la cules de poame până la săpat de cartofi, porumb şi dat oile în strungă. A fost o experienţă frumoasă pe care, din păcate, astăzi nu mulţi copii o trăiesc”, a spus Roxana Blenche.

Roxana Blenche a avut înclinații în alte domenii profesionale înainte de a-și descoperi talentul în arta gastronomiei! Tânăra a avut un susținător pe măsură până să ajungă foarte cunoscută, mai exact pe sora ei, cea care i-a

făcut rost de un interviu pe postul de bucătar în cadrul unui restaurant fine dining abia deschis în Baia Mare.

Încă în anul patru la facultate și sigură că va deveni inginer zootehnist, Roxana Blenche s-a prezentat totuși la interviu, iar de aici a început povestea ei în vasta lumea a gastronomiei.

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist. Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu.

Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas”, a povestit Roxana Blenche în urmă cu ceva timp.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este OLIVIA STEER, soția lui Andi Moisescu

Cine este Roxana Blenche

Cine este Roxana Blenche

[Sursa foto: Instagram]

Roxana Blenche, bucătar chef la 23 de ani

Interviul a fost un succes, iar mai apoi Roxana Blenche a primit un telefon din partea soției lui Michele Pascale care a încurajat-o să meargă pe drumul acesta, căci este foarte bună. La scurt timp după, tânăra a devenit bucătar chef, lucru care i-a confirmat că este făcută pentru această meserie.

„Apoi, a doua zi, primesc un telefon de la soția lui Michael Pascale. M-a chemat la restaurant, ne-am întâlnit și m-a încurajat să continui pe drumul ăsta. Așa am ajuns la Brașov, ca bucătar. Apoi mi s-a oferit șansa să devin bucătar chef, la 23 de ani. Aveam în echipă bărbați la 40 de ani și trebuia să arăți că ești de două ori mai priceput ca să te respecte. Pentru meseria și cariera de bucătar înseamnă totul”, a mai dezvăluit Roxana Blenche.

Citeste si: CITEŞTE: Cine este VLADIMIR ZELENSKI, preşedintele Ucrainei

Cine este Roxana Blenche

Cine este Roxana Blenche

[Sursa foto: Instagram]

Cine este iubitul Roxanei Blenche

Deși a fost una dintre cele mai îndrăgite participante din cadrul show-ului culinar, nu mulți știu ce se petrece în viața ei personală. Roxana este împlinită din punct de vedere profesional și se pare că nici pe plan amoros nu are de ce să se plângă.

La 28 de ani, Roxana Blenche se iubește cu Cătălin Bucur, bărbatul care i-a fost alături și a sprijinit-o în tot parcursul ei de până acum. Mai mult decât atât, cei doi împart în mod egal pasiunea pentru gătit, dat fiind faptul că și el este, la rândul lui, bucătar.

Atât pe contul Roxanei Blenche de Instagram, cât și pe cel al partenerului, fanii pot observa o mulțime de fotografii în care apar împreună, semn că se iubesc enorm și că relația lor este bazată pe respect și sinceritate.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Raluca Bădulescu. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Cine este CARMEN BRUMĂ. “Am avut o copilărie frumoasă, pe care am petrecut-o într-un sat de pescari de pe malul Dunării"

Cine este doctor Mihail. "Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri