NOUTATE: Care sunt cele mai periculoase zodii conform statisticilor FBI


Află care sunt cele mai periculoase zodii conform statisticilor FBI.


In articol:

Care sunt cele mai periculoase zodii conform statisticilor FBI

Rac

Aparențele sunt extrem de înșelătoare în cazul nativului din zodia Rac. Prea puțini și-ar putea imagina că sub masca bonomă a acestei zodii se pot ascunde cei mai duri criminali. Conform statisticilor FBI, se pare că Racii se situează pe prima poziție în clasamentul celor mai periculoase zodii, cea mai frecventă cauză a tuturor acțiunilor sângeroase inițiate de aceștia fiind gelozia.

Ei au modificări bruște de comportament și nu își pot controla furia.

Citeste si:// 3 septembrie 2021// Horoscop zilnic vineri. Află ce zodie are succes cu un proiect!

Săgetător

Săgetătorul poate părea, la prima vedere, un nativ inofensiv, incapabil să rănească, întrucât afișează un chip vesel, jovial, se împrietenește extrem de repede cu cei din jur, însă mulți nu știu că poate avea o latură sadică foarte bine dezvoltată.

În primă fază, se va manifesta prin vorbe dureroase, acide, care te vor răni mai tare decât o palmă, fiind doar un pas până la violență în forme inimaginabile.

zodii periculoase

Scorpion

Conform analizei specialiștilor FBI, Scorpionii nu se rezumă la crimele la scară mică. Pentru acești nativi, pagubele mari aduc o satisfacție semnificativă. Pot să ucidă în masă cu sânge rece, acest gen de acțiuni făcându-i să se simtă lideri.

Citeste si:// 2 septembrie 2021// Horoscop zilnic joi. Află ce zodie primeşte o surpriză plăcută!

Taur

Taurul este aprig la mânie, se enervează extrem de repede și nu își poate controla reacțiile violente. Conform statisticilor FBI, nativii din zodia Taur apelează la fraude, mai repede decât la crime, deci hoții și bandiții se regăsesc adesea în rândul acestora.

cele mai periculoase zodii

Citeste si:// 4 septembrie 2021// Horoscop zilnic sâmbăta. Află ce zodie primeşte un bonus financiar!

Berbec

Berbecul este extrem de încăpățânat, furia sa fiind greu de oprit. Se aprinde foarte repede, dar se poate stinge la fel de rapid. Dacă îl enervezi, ar fi totuși indicat să stai la distanță o bună perioadă de timp.

Citeste si:|| FEMEIA LEU|| Personalitate, dragoste, caracter, compatibilitate

Copiii/adolescenții și comportamentul criminal

 

În majoritatea teoriilor generate după ce se răspunde la întrebarea „de ce comit copiii crime", regăsim motive asemănătoare ca în cazul adulților care recurg la gesturi extreme.

- La fel ca în cazul adulților, unii adolescenți ajung să comită crime pentru că suferă de agresivitate cronică și nu au control asupra furiei care vine din interior

 

- Alți tineri ucid ca răspuns pentru un episod de ostilitate supracontrolată;

- Alții comit crime pentru că se simt copleșiți de sentimente de victimizare,

- Pentru alți adolescenți, crima poate fi consecința unui factor traumatizant care i-a marcat profund

- În cazul tinerilor imaturi si narcisiști, poate să intervină obsesia. Dacă vor fi privați de dragoste și de recunoștință, vor recurge la violență pentru a primi „ce li se cuvine”.

- Mai puțin comune, dar extrem de dramatice, sunt cazurile în care crimele sunt comise de psihotici sau de indivizi care suferă de grave probleme psihiatrice, care-i țin departe de realitate.

Citeste si:// HAOS ȘI AGITAȚIE// Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021. O zodie se poate îndrăgosti de un coleg!

Cum stabilesc specialiștii FBI profilul psihologic al criminalilor în serie

 

„Cum se face profiling-ul? Pe scurt, sunt câteva etape. Întâi sunt strânse toate datele despre locul crimei, suspecți, victime și martori. Toate aceste date sunt analizate și se trag primele concluzii pentru a se vedea dacă avem de-a face cu un criminal în serie sau dacă făptuitorul este o persoană extrem de inteligentă care ar putea comite noi fapte. Apoi se reconstruiește comportamentul criminalului, practic modul în care a comis crima și se insistă pe găsirea ”semnăturii” criminalului, practic ceea ce făptuitorul face pentru a-și satisface nevoile psihologice care l-au determinat să comită crima. Psihologii de la FBI ajung apoi la întocmirea profilului psihologic al făptuitorului care conține multe date despre trecutul lui, despre mediul în care a trăit, despre familie, prieteni. Sunt în această etapă stabilite și eventualele metode de interogare care ar trebui utilizate în anchetă.

FBI face diferența între două tipuri de infractori ”disorganized offenders” și ”organized offenders”.

Acești criminali ”organizați” sunt greu de prins fiindcă fac totul pentru a-și acoperi urmele, citesc și au date despre cum funcționează investigațiile polițienești și urmăresc presa pentru a vedea ce se scrie despre fapta comisă. ”Organized Offenders” comit crime atent premeditate și puse la cale în detaliu. La locul faptei sunt puține indicii, iar acești criminali bine organizați au comportament antisocial, fac diferența dintre bine și rău, dar nu au remușcări. Cei ”dezorganizați” nu-și plănuiesc crimele și la locul faptei sunt indicii utile anchetatorilor. De multe ori sunt fie tineri, fie sub influența alcoolului sau a drogurilor când comit fapta sau suferă de o boală psihică. În multe cazuri acești criminali proveneau din familii dezorganizate și au fost abuzați de rude în copilărie”, conform science.hotnews.ro.

Citeste si:// 1 septembrie 2021// Horoscop zilnic miercuri. Află ce zodie are succes pe toate planurile!


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mihai Budeanu. „A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte.”

La mulți ani, Diana Dumitrescu! Ce surpriză emoționantă a primit actrița de la fiul ei?

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Locul în care Alexandru Arșinel va fi înmormânrat. Regretatul maestru își pregătise locul de veci, în urmă cu mai mult timp

Zodiac 9 octombrie 2022. Află ce zodie trebuie să fie atentă la tranzacțiile online

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
  Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Povara inocenţilor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri