Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”

Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”

Șatena a explicat cum pregătește ciorba de conopidă cu kefir.

Diana Bart este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase idei și secrete din bucătărie. Pentru ea, mâncarea sănătoasă și ideile inedite din farfurie nu lipsesc niciodată, așa că reușește întotdeauna să inspire pe cei care nu știu să gătească atunci când vine vorba de preparate. Lucrurile clasice sunt înlocuite cu cele sănătoase, astfel că are alternativă de fiecare dată când își dorește să gătească ceva.

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei presat la rece
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia roșu
  • 1 ardei verde
  • 1 păstârnac
  • Sare
  • 1 l apă
  • 1 kefir mare
  • 2 gălbenușuri
  • 5 căței de usturoi

Cum pregătește Diana Bart ciorba de conopidă cu kefir

Citește și: Cum curățăm și gătim anghinarea. Diana Bart explică întreg procesul. „Merge excelent cu vițel sau porc la cuptor.”

Citește și: Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform!"

Astfel, Diana a explicat, pas cu pas, cum realizează ciorba de conopidă cu kefir și usturoi și care sunt pașii pe care îi urmează până ca rezultatul să iasă unul delicios. Începe prin a fierbe morcovii, cepele, ardeiul roșu și cel verde, împreună cu un păstârnac, într-un litru de apă, pentru 15 minute. Ulterior, adaugă cartofii și conopida pentru încă 15 minute, apoi face un amestec din kefir cu două gălbenușuri și 5 căței de usturoi pisat.

„Am pregătit o ciorbă lejeră, delicioasă, pentru că în loc de smântână, folosim kefir, acea băutură magică, bogată în fier, prin conținutul mare de probiotice și multe proteine. Înăbușim 30 de secunde o lingură de ulei presat la rece, 2 morcovi, 2 cepe albe, 1 ardei kapia roșu, 1 ardei verde, 1 păstârnac, sare, 1 l de apă și fierbem sub capac legumele circa 15 minute. Adăugăm apoi conopida și cartofii și mai fierbem 15 minute. Avem nevoie de 1 kefir mare, sare, 2 gălbenușuri, 5 căței de usturoi pisat. Amestecăm bine și turnăm un polonic din ceaunul fierbinte peste acest amestec, apoi întreg amestecul în ciorbă și lăsăm să dea în clocot ca să nu se brânzească. Adăugăm în ciorba clocotind și albușurile bătute cu sare, mai dăm un ultim clocot. Servim cu mărar și pătrunjel verde, lămâie, piper și sare dacă mai trebuie.”, a spus Diana Bart pe rețelele de socializare.

Citește și: Emoții URIAȘE în „Casa iubirii”! Moldo îi oferă inelul Kirei! Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în emisiune- kanald.ro

Citește și: A fost prins în Marea Britanie, prin Interpol! Criminalul a ieșit din ascunzătoare- stirilekanald.ro

View this post on Instagram

A post shared by Diana Bart (@dianabart.ro)



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform."

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

CE LE-A SPUS anchetatorilor tânărul care și-a ucis tatăl cu 18 lovituri de cuțit i-a cutremurat. Motivul din spatele tragediei care zguduie Bucureștiul e greu de crezut și șochează. Nimeni nu se aștepta ca gestul său să ajungă atât de departe

Cum arată bradul spectaculos împodobit de Monica Gabor și fiica ei, Irina Columbeanu. Cele două se pregătesc de sărbători

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

ALERTĂ NASA! Un obiect misterios ce seamănă cu o navă spațială se îndreaptă cu o viteză orbitoare spre Pământ și pare "să emită periodic jeturi de gaz și praf"